Türk Cosplay'inde ikinci raund

Merlinin Kazanı 15.03.2012 - 10:21
Türkiye'nin en gözde CosPlay etkinliği ile yeniden toplanıyoruz.
Geçtiğimiz sene Merlin'in Kazanı olarak bizlerin de katıldığı KONTAK'ın ikincisi için tarih belli oldu; 30 Haziran - 1 Temmuz.

Evet, farkettiğiniz gibi bu sene KONTAK iki gün boyunca sürecek. Avrupa ülkeleri arasında düzenlenen bir cosplay yarışması olan Eurocosplay ile ortak gerçekleştirilen bu senek KONTAKT eetkinliğinde Türkiye finalisti de seçilecek. Kazanan kişi ise 27 Ekim tarihinde London MCM Expo'da düzenlenecek finalde bizleri temsil edecek.

Geçen sene gezegene korku salan Darth Vader'ın bile biraz dansla kafa dağıttığı KONTAK'ın bu seneki etkinliği de muhteşem olacak.



Türk Cosplay'inde ikinci raund
Seçmeler 1 Temmuz Pazar günü yapılacak. Katılımcıların 18 yaşının üzerinde olması, pasaportu bulunması, bahsi geçen tarihte yurtdışına çıkma engeli olmaması ve kostümünü kendisinin hazırlamış olması gerekmektedir.

Eğer yukarıdaki şartlar sizin için uygun değilse ancak yine de bir cosplay yarışması isterseniz KONTAK'ta onu da bulabileceksini. KONTAKT'ın kendi içinde düzenlediği cosplay yarışması için ise gerekli olan tek şey hayal gücünüz ve yaratıcılığınız.

Gelişmeleri ve detaylı bilgileri  Facebook üzerinden veya  https://kon-takt.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk Cosplay'inde ikinci raund
İlginizi Çekebilir