Türk CS:GO oyuncusu dünyanın en iyi 12. oyuncusu seçildi

Furkan Güler 10.01.2020 - 10:59
Woxic'ten büyük başarı.

Ülkemizde oyun anlamında bir kültür haline gelen Counter Strike serisi, Counter-Strike: Global Offensive ile birlikte özellikle espor anlamında güzel bir seyir zevki sunuyor. Büyük bir oyuncu kesimine hitap eden CS:GO'nun espor liglerinde ülkemizden çıkan önemli oyuncular da bulunmakta. Ancak şüphesiz bu oyuncular arasında Özgür ‘woxic’ Eker en dikkat çekenlerinden bir tanesi olmuştur. CS:GO üzerine espor haberleri yapan global site HLTV tarafından açıklanan listede Özgür ‘woxic’ Eker, dünyanın en iyi 12. oyuncusu seçildi. Kendisi adına önemli bir başarı elde eden woxic, henüz 21 yaşında olmasına rağmen kalitesini oldukça yükseltmiş durumda. Kariyerine Hardware Arena takımında başlayan woxic, 2019 yılının ilk aylarında Hell Raisers takımından mouseesports takımına transfer olmuştu.

Türk CS:GO oyuncusu dünyanın en iyi 12. oyuncusu seçildi

Global anlamda adını duyuran mousesports, oyuncularına sunduğu imkanlar açısından oldukça konuşulan bir takım olarak gösteriliyor. Bakalım kendisinden ilerleyen dönemlerde daha ne gibi başarılar göreceğiz? Umarız diğer oyunlarda da bu denli başarılı Türk oyuncular görebiliriz. Woxic'in bulunduğu mousesports'un kadrosu ise şu şekilde,

Özgür ‘woxic’ Eker
Finn ‘karrigan‘ Andersen
Chris ‘chrisJ‘ de Jong
David ‘frozen‘ Cernansky
Robin ‘ropz‘ Kool

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2020 08:51
Phoenix'deyken beraber oynuyorduk. CS geçip işi büyüteceğini söylüyordu. Azimli kardeşimiz maşallah. Allah başarılarının devamını nasip etsin. ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk CS:GO oyuncusu dünyanın en iyi 12. oyuncusu seçildi
İlginizi Çekebilir