Türk dövüş oyunu başlıyor!

Özgür Yıldız 21.12.2011 - 12:08
2Seksen'de istediğinize "gider yapın"
Bize özgü karakterlerin kafalarına göre “gider yaptıkları” Türkiye’nin ilk çok karakterli online flash dövüş sitesi 2seksen.com açılıyor!

“Bize özgü, bizim topraklardan beslenen bir dövüş oyunu olsa da keyifle oynasak” diyenlere bir müjdemiz var. Yüzde yüz yerli sermaye ile yerli mühendislerin iştiraki ile kurulmuş, tamamen yerli tasarımcının tecrübesi ile üretilen 2seksen.com açılıyor.

Türk dövüş oyunu başlıyor!
Sunduğu içerikle oyun meraklılarına hoş vakit geçirtecek 2seksen.com, günlük hayattan bize tanıdık gelen karakterler ve gerginliklerle Türkiye'de yıllardır süren yerli malı kavga dövüş oyunu eksiğini kapatacak gibi görünüyor. “Bi kere o eli indir” sloganıyla yola çıkan sitede ilk etapta 4 karakter kapışıyor. Kendine özgü üsluplarıyla Pala, Baba Hindi, LeeSelim, Makas Abbas bizi 2seksen.com’la tanıştırıyor. Kısa aralıklarla oyuna eklenecek yeni sürpriz karakterlerle daha da şenlenecek site sadece oyun içeriğiyle değil, kavga alemiyle ilgili özel içeriklerle de oyunculara farklı ve keyifli bir dünya sunuyor. Hatta bu sürpriz karakterlerin iki tanesi, oyun oynarken şimdiden karşınıza çıkabilir.



Birilerine çok sinir olup ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Hemen 2seksen’in bu konudaki uzmanı ve danışmanı Dayı’ya sorun, o sizin derdinizi anlasın ve size özel çözümler sunsun... Ya da girin argo sözlük bölümüne, bizim sokakların özel dilinden seçmeleri okuyun, içerik ekleyin. Kısacası bu sitede oyun oynamadan da hoş vakit geçirebilirsiniz. Eh, o kadar sopa atıp, sopa yedikten sonra sizi eli boş gönderecek değiller ya! Her oyuncunun günlük, haftalık, aylık ve yıllık performansına göre sürpriz hediyeler ilerleyen aşamalarda sahiplerini bulacak.

2seksen.com üyeleri hem günlük streslerini atacaklar, hem de sürpriz hediyelerini kazanacaklar. İyisi mi siz hemen birkaç dakikanızı ayırarak üyelik işlemlerinizi yapın, size yamuk yapan karakterlere hadlerini bildirin, puanları toplamaya başlayın. 
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk dövüş oyunu başlıyor!
İlginizi Çekebilir