Türk geliştiriciden Uzay Simülasyon oyunu: SpaceBourne

Ahmet Özçilingir 1.08.2018 - 17:53
30 Ağustos'ta çıkış yapacak.

Türk geliştirici Burak Dabak'ın tek başına Unreal Engine  kullanarak geliştirdiği SpaceBourne, Steam'deki yarını aldı. Uzay simülasyon, arcade, açık dünya, rol yapma türündeki oyunda, 100 den fazla güneş sistemi, 400 den fazla gezegen, içine girilebilen 37 uzay istasyonu barından bir galakside geçiyor. SpaceBourne Unreal Engine tarafından da Spotlight'a alınmış durumda. SpaceBourne, kapalı beta sürecine girdi. SpaceBourne Steam sayfası.

Türk geliştiricinin tek başına yaptığı SpaceBourne Steam'deki yerini aldı

Türk geliştiricinin ilgi çeken oyunu SpceBourne 30 Ağustos'ta çıkış yapacak. Kapalı beta sürecine giren oyunun beta sürecine dahil olmak isterseniz buradaki formu doldurarak oyunun kapalı beta sürecine dahil olabilirsiniz.

SpaceBourne nasıl bir oyun;

"SpaceBourne, oyuncuya sonsuz özgürlük sağlamayı amaçlamıştır. Oyuncu madencilik, hurdacılık, kelle avcılığı, kara delik keşifleri, uzay anormallikleri tespiti, korsanlık, galaksi dışı sistem tespitleri gibi yan etkinliklerin dışında;

Ana görev zincirini takip edebilir, karşısına çıkan yan görevleri yapabilir, galakside savaş halinde olan ırklara katılıp ordularına yardımcı olabilir, korsan bir organizasyon oluşturup kendi ordusunu kurabilir, kendi uzay istasyonunu kurarak gemiler üretebilir, ticaret yapabilir. Bu etkinliklerde oyuncuya tercih hakkı tanınmıştır, oyuncu tercihine göre köle tacirliği de yapabilir, köle tacirlerine savaş açarak köleliği de bitirebilir.  Karakterin aktif ve pasif özellikleri vardır. Pasif özellikler ( Pilotluk, ticaret, karizma gibi ) oyuncunun oyun stiline göre otomatik olarak artmakta veya düşmektedir. Aktif yetenekler ise her seviye atlandığında oyuncu tarafından seçilmektedir.  SpaceBourne içeriği ana görevler dışında rastgele yaratılmaktadır. Her sistem oyunun başında rastgele olarak oluşur. Bu sayede oyuncu her harita değiştirdiğinde farklı olaylarla karşılaşmaktadır. Bununla oyunun tekrar oynanabilmesi ve her oyunda oyuncunun aynı haritalarda farklı etkinlikler yapması amaçlanmıştır."

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2019 17:25
Pek artık eskisi gibi oyun oynamasam dahi destek amaçlı satın aldım . Bir haber paylaşımında okudum ve Bu başarısı ile Burak Dabak kardeşimizle gurur duydum . Artık yazılım dünyasında bizlerinde bir yerlerde olması gerekiyor. Sizlerde kardeşimize destek olun arkadaşlar ; Steam'de sadece 29 TL ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 12:45
valla helal olsun azim büyük başarılar getiriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2018 02:58
Star Citizen Türkiye :D Yalnız tek başına yapmışsa gerçekten helal olsun, Türk oyun stüdyolarından çok daha başarılı :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 2.08.2018 16:22
Tek başına yapması ciddi manada şaşırtıcı. Helal olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 21:52
oyun çok güzele benziyor ama tek başına yapması şüphe uyandırıyor
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2018 14:18
Tek başına yapınca oyun kötü mü oluyor?
Bkz: Undertale
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk geliştiriciden Uzay Simülasyon Oyunu: SpaceBourne
İlginizi Çekebilir