Türk işi Shameless'ın setinde ölümcül bir kaza meydana gelmiş durumda

Furkan Güler 15.01.2018 - 16:29
Bizim Hikaye dizinin setinde korkunç kaza meydana geldi

Shameless'ın uyarlaması ile karşımıza çıkan Türk yapımcıların reyting sonuçlarından sonra yüzü bir hayli gülmüş durumda. İngiliz ve Amerikan versiyonlarının yanında bir Türk versiyonunun olduğu Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin setinden ise üzücü bir haber geldi. Açıklanan bilgilere göre sevilen dizinin setinde ölümcül bir kaza gerçekleşti. Sarıyer bölgesinde devam eden çekimler sırasında dizi setinde devrilen kamyon, 1 kişiyi öldürdü ve 1 kişiyi yaraladı. Kazanın ise Zekeriyaköy Mahallesi 1. Cadde'de, saat 13:30 sıralarında meydana geldiği belirtiliyor. Jeneratör ve ışık taşıyan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Shameless uyarlamasının setinde kaza meydana geldi

Polis raporlarında ise kazada sürücü Kemal Bozdoğan'ın (40) hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yanındaki kişi ise yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ve durumu şu anda iyi. Shameless'ın uyarlamasını yapan yapımcılar ise duruma ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı. FOX TV ekranlarında devam eden dizinin çekimleri şu anda kaldığı yerden sürüyor. Dizi her ne kadar Shameless'tan ilham almış olsa da şu anda kendi senaryosu üzerinden devam etmekte.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2018 22:34
millet 100 milyon dolarlık bütçeli içinde bir sürü tehlikeli sahne olan filmi kimsenin burnu kanamadan çekiyor biimkiler içinde yalan dolandan başka birşey olmayan dizide adam öldürüyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk işi Shameless'ın setinde ölümcül kaza!
İlginizi Çekebilir