
PC'de oynamaya alıştığımız yük taşımacılığını mobil arenada sürdürmek isteyen Truck Simulators 2016, 30 fazla görev barındıran yapısı, ilerleme hissiyatını verecek yeni araçların açılması ile dikkat çekiyor.
Eğer oyunu denemek isterseniz buradan sayfasına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (6)
İndirdim kurdum oynamaya başladım. Grafikler 1999 yılının atari kalitesinde. İlk teslimatı yaptım 2. ye geçtim derken ekranın üstünde reklam çıktı. Ne pause tuşu, ne kamera tuşu çalışıyor. Ayrıca hız göstergesinin yarısını kapattı. Oyun esnasında reklam çıkmasını kabul edemem. Böyle rezalet olamaz.
SuperSa oalcak
Oyunu tek bir kiş yaptığı için kötü görünebilir ama bu tür insanlardan çok var Türkiye'de. Asıl sorun bunların tek bir şirket altında birleşmesi.
Tamam destek olalım da, bunun gerçekten destek olacak bir tarafı yok. Oyun çok kötü.
tanıdığım kadarıyla türkiyenin en büyük sanatcılarından yunus emre yaman ın modelleri 30 dolara model alıyorlar oyun yaptık diye çıkıyolar hey Allahım https://www.assetstore.unity3d.com/en/#!/content/11284
Yaklaşımınız bence yanlış, şöyle ki bu oyunu 1 kişi yapmış ve yapan kişinin görsel bilgisi olmak zorunda değil. İşin kod kısmını kendisi yapmıştır görseli hazır kullanmıştır ki bu da oyun yapmış olmaya bir engel değil.