Türk oyun geliştiricileri önemli bir başarıya imza attı

Furkan Güler 18.10.2018 - 15:59
Kahramanların yolu Path of Heroes tüm dünyaya açılıyor!

Piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren Google Play’deki strateji oyunlarının arasında P.A.T.H. (Path of Heroes), en çok indirilen uygulamalar arasına girdi. Türkiye’de büyük ilgi gören mobil strateji oyunu, oyuncular tarafından da sevildi. Tüm bu gelişmeler ile birlikte yapımcı şirket, şimdi de Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika, Rusya, Ukrayna, Hindistan, Malezya ve MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinin de dahil olduğu birçok ülkeye mobil strateji oyununu tanıtmak için hazırlıklara başladı.

Path of Heroes global oluyor!

Daha akıcı ve keyifli bir strateji deneyim imkanı Hazırladıkları mobil taktik ve strateji oyununda iddialı olduklarını belirten Path of Heroes’un Ürün Müdürü Batuhan Özmen, “Yaklaşık 1 senedir üzerinde çalıştığımız ve Tricksy Games ailesinin adeta ilk bebeği olan P.A.T.H, Türk geliştiriciler tarafından tasarlandı ve yine tüm fikri Türk pazarlama ekipleri tarafından oluşturuldu. P.A.T.H.’i biz normal strateji oyunları kategorisinde değerlendirmiyoruz. Bizce bu oyun tahmin ve taktikten ibaret. Hem karşınızdaki rakibinizin ne kadar enerji basacağını tahmin ediyorsunuz hem de doğru bir taktik geliştirerek, rakibinizin hamlelerini alt etmeye çalışıyorsunuz.

Son derece anlaşılır ve basit bir mantık üzerine kurguladığımız P.A.T.H.’i aldığımız geri dönüşlere ve istatistiklere göre her yaştan kullanıcı oynuyor. Ayrıca Türkiye ile sınırlı kalmayıp, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Amerika, Rusya, Ukrayna, Hindistan, Malezya ve MENA bölgelerinde de reklam çalışmalarını sürdürerek çok daha geniş kitlelere ulaştırmak ana hedeflerimizden biri. Arkadaşlarıyla ya da global çaptaki oyuncularla keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi P.A.T.H. – Path of Heroes’a bekliyoruz” dedi.

-Basın bülteni



Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2018 21:18
Oyunu oynamaya calistim oynayamadim
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 19.10.2018 19:12
n o o n e c a r e s
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyun geliştiricileri önemli bir başarıya imza attı
İlginizi Çekebilir