Türk oyun sektörünün önemli merkezi ATOM, 7 yaşında!

Merlinin Kazanı 6.05.2015 - 11:12
Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi 7. yaşını doldurdu.
2008 yılında ODTÜ Teknokent tarafından kurulan ve kurulduğu günden bugüne hedefi her zaman geliştirme kültürünü ve sektör kalkınmasını desteklemek olan Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi, yani hepinizin tanıdığı adıyla ATOM 7. yaşını doldurdu.

Türk oyun sektörünün önemli merkezi ATOM, 7 yaşında!
Bu özel günü bir basın açıklaması ile taçlandıran ATOM'un mesajı şu şekilde paylaşıldı:
 
7 yıldır ATOM içinde ve dışında sektörü şekillendiren, birbirinden bilgi esirgemeksizin geliştirme ağını güçlendiren, başarı hikayeleri kadar başarısızlıkları da birlikte yaşayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yılda 70 üzerinde oyun geliştirilen ve her geçen yıl yüzlerce yeni geliştiriciyi ağına dahil eden bir merkez haline gelebildiysek, bu tüm ATOM geliştiricilerin başarısıdır.
 
Artık her hafta bizleri yeni hedeflere yönlendiren deneyimlere tanık oluyoruz. Yerel vizyonumuzu uluslararası platformlara taşıyor, uzak sandığımız ufuklara birbirimize destek olarak daha kısa sürelerde yelken açıyoruz. Her güne birlikte başlıyor, her günü birlikte bitiriyoruz. ATOM’da her zaman, her koşulda birbirimize güveniyor, hayallere birlikte yürüyoruz.
 
Türkiye’de geliştirme kültürünün ne kadar keyifle yayıldığını izlerken, etkinliklerimiz ve desteklerimizle biz de bu mutfağı geliştiricilerimiz için ilerletmeye devam ediyoruz.
 
Nice oyun dolu, animasyon dolu, hikaye dolu yıllara!

-Basın Bülteni

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyun sektörünün önemli merkezi ATOM, 7 yaşında!
İlginizi Çekebilir