Türk oyuncular dünya arenasında

Merlinin Kazanı 23.03.2011 - 20:28
Adeks Gaming Club CoD4 takımı Belçika yolunda
Türkiye’nin en iyi e-spor kulübü olan Adeks Gaming Club’ın Call of Duty 4 takımı, Nisan ayında yurt dışına gidiyor.

Türkiye’nin öncü internet kafe zinciri Adeks tarafından kurulmuş olan Adeks Gaming Club, şu anda Counter-Strike 1.6, Call of Duty 4, StarCraft II ve League of Legends alanlarında Türkiye’nin en başarılı oyuncularına ve takımlarına sahip durumda.

Her alanda başarıyı hedefleyerek Türk oyunculuk takımlarına öncü olması için kurulan Adeks Gaming Club, ilk yurt dışı sınavını Belçika’da, Outpost On Fire turnuvasında verecek.

Türk oyuncular dünya arenasında
Geleneksel olarak düzenlenen Outpost On Fire CoD4 turnuvalarının 4.sü, 9-10 Nisan tarihlerinde Belçika’nın Antwerp kentindeki Outpost Game Center’da gerçekleşecek.

Şu an Türkiye’nin en iyi CoD4 takımı konumundaki AdeksGC.CoD4, turnuvada Belçika, Rusya, Polonya, Hollanda, Macaristan ve Finlandiya temsilcilerine karşı mücadele edecek.

Kurulduğu günden beri online yurt dışı turnuvalarda elde ettiği başarılar ile Türkiye’deki rakipleriyle aradaki farkı açan AdeksGC.CoD4, 16 takımın katılacağı turnuvada en az ilk 8’e girerek, Türk takımların adının da Avrupa oyun sahnesinde duyulmasını sağlamayı hedefliyor.

Avrupa’da oldukça gelişmiş olan, Türkiye’de ise SETUP IT & Organizasyon’un çabaları ile büyümeye başlayan eSpor alanındaki en profesyonel takım olan Adeks Gaming Club’ın CoD4 kadrosu şu şekilde:

Kaan “Mirk” Pelvan
Cengizhan “m!ragE” Yılmaz
Umur “XHRAMPAGE” Akıncı
Yiğit “YiwiT” Taş
Burak “HAYA” Aydın

Merlin'in Kazanı ailesi olarak tüm takıma başarılar diliyoruz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyuncular dünya arenasında
İlginizi Çekebilir