Türk oyuncunun paylaşımından sonra Iron Man hayranları ikiye bölündü

Furkan Güler 29.11.2018 - 02:55
Tony Stark'ın sesi ülkemizde yeniden adeta gündeme oturdu.

Avengers Age of Ultron'dan bu yana Iron Man karakterinin dublajını üstlenen Tamer Karadağlı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sonucunda ülkemizin Marvel hayranları arasında oldukça konuşulmaya başlandı. Avengers 4'ün fragmanını seslendirmek için stüdyoya giren başarılı oyuncu, devamlı olarak (Spider Man'in sesi Harun Can'ın sosyal medya hesaplarından da) fragman hakkında konuşunca, Türk Marvel hayranlarının bir kısmı Iron Man'in eski dublaj sanatçısı olan Günyol Bakoğlu'nun rolüne geri dönmesini istedi. Tamer Karadağlı'nın sesini Iron Man'e yakıştırmayan Marvel hayranları, Günyol Bakoğlu'nu karaktere daha fazla yakıştırıyor. İlk Avengers filminin yanında ilk Iron Man filmlerinde de görev alan Günyol Bakoğlu, daha sonrasında stüdyo ile anlaşamadığı için rolü Tamer Karadağlı'na bırakmıştı.

Tamer Karadağlı ve Iron Man polemiği yeniden gündemde

Bundan sonra artık Iron Man ile iyice özdeşleşen Tamer Karadağlı'nın rolü bırakacağını pek düşünmüyoruz. Muhtemelen Iron Man karakteri, Marvel sinematik evreninden çıkarılana dek, Tamer Karadağlı filmlerde görev alacaktır. Peki sizce hangi ses Iron Man'e daha çok yakışıyor? Siz tercih edecek olsanız, Günyol Bakoğlu'nu mu? Yoksa Tamer Karadağlı'yı mı tercih ederdiniz? Son olarak Avengers 4 fragmanının Cuma günü yayınlanacağı da tahminler arasında bulunuyor.

Günyol Bakoğlu


Tamer Karadağlı


Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2018 14:44
Merlin'in Kazanı haber yapmasa ikisinin de Iron Man'i seslendirdiğini bilmeyecektim. Bırakın artık seslendirmeli dinlemeyi. Orijinal dilde izlemek hem daha keyiflidir hem de İngilizce'nize katkısı olur. Gelişmiş ülkelerde 2 yabancı dil bilmek bile değerli görülmezken biz hala İngilizce öğrenemedik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Papiculo
Papiculo 3.12.2018 18:41
Gözlerimin önünde adam ikiye bölündü. Tam o sırada bana baktı ve dedi ki ''ulan sen neden ikiye bölünmüyorsun'' ve bende ona dedim ki ''Team Captan b**ch''
Kalan Karakter: 300 Gönder
Selanikli
Selanikli 3.12.2018 18:35
Kesinlikle aksiyonun bol olduğu eski Marvel filmlerinde Günyol Bakoğlu tok ses tonu ile karaktere cok güzel can veriyor ama son zamanlarda Marvel, Filmlerini genç kardeşlerimize sevdirebilmek için Espirilerin hava da uçuştuğu aksiyondan biraz uzaklaştığı belli bir yaş kitlesine hitap eden Marvel filmlerinde Tamer Karadağlı'nın sesi karakteri biraz daha sempatikleştiriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2018 13:09
Taner Karadağlı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 30.11.2018 11:33
Her ikiside iyi.Fakat karekter bazlı olarak biraz Günyol beyin seslendirmesi oturaklı karakter imajı yapıyor.Lakin Tamer beyinki daha tiz sesli yani o karakterin kişiliğini daha iyi yanstıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyuncunun paylaşımından sonra Iron Man hayranları ikiye bölündü
İlginizi Çekebilir