Türk oyunu Angelic için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 17.04.2021 - 01:59
Metaverse Game Studio tarafından geliştirilen yerli yapım sıra tabanlı strateji oyunu Angelic için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Özgün hikayesiyle ve oynanış mekanikleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan yerli yapım Angelic için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Bununla birlikte Steam mağaza sayfası da açılan oyunun her yönüyle oldukça etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz. Taktik ve stratejinin önem kazandığı oynanışıyla ve hikayesiyle türünün oyunları arasından sıyrılma çabasında olduğunu gördüğümüz oyun için henüz resmi bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Angelic resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Metaverse Game Studios tarafından geliştirilen karanlık bir bilim kurgu evreninde geçen sıra tabanlı strateji oyunu Angelic, oldukça iyi görünüyor. Unreal Engine 4 oyun motoru teknolojisiyle geliştirilen yapımın öne çıkan özelliği ise hem oynanış hem de hikaye bakımından özgün bir ürün ortaya konulmak istenmesi. İşte yayınlanan resmi tanıtım fragmanı!

Angelic sıra tabanlı bir oynanışa sahip ve oyunda stratejilerinizi iyi kurmanız oldukça önemli. Bir yıldan uzun süredir geliştirme aşamasında olan oyun nihayet kendi Steam mağaza sayfasına ve ilk resmi tanıtım fragmanına kavuştu. Ayrıca hemen aşağıya gömeceğimiz oynanış görüntüleri ile oyun hakkında daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. Oldukça hoş görünen yapısı ve gerçekten içerisinde bulundurduğu özgün mekanikleriyle keyifli bir deneyim vaat edecek gibi görünüyor.

Oyunun Steam mağaza sayfasında henüz bir çıkış tarihi belirtilmiş değil. Bunun yerine "When the Goddess Permits" yani "Tanrıça İzin Verdiğinde" ifadelerine yer vermişler. Oyunun kurgusuna bir göndermenin yapıldığının altını çizelim.

28. yüzyılda şirketler ve neo-insanlar arasında gerçekleşen savaşın 200 yıl sonrasını konu alan bir hikayesi olacak. "Melekler" derin uzaydan geri dönmüş, şirketler uzun süre önce dünyayı domine etmiş ve neo-insanların ortaya çıkması da onları tehdit etmeye başlamıştır. Aynı zamanda bulaşıcılığı yüksek ve dehşet verici bir mantar dünyayı pençesine almışken buna hiç tahammül edemeyeceklerdir. İşte bu hikaye arasında bize doğru kararın ne olduğunu bulmakta zorlanacağımız dev bir çatışma vaat ediliyor.

Türk oyunu Angelic için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Açıkçası oyunun gerçekten etkileyici göründüğünü söylemek gerekiyor. Eğer hoşunuza gittiyse Steam mağazasından istek listenize eklemeyi unutmayın, bunun geliştiricilere ne kadar yardımcı olduğunu söylemeye gerek yok diye düşünüyoruz. Ayrıca Angelic hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2021 13:20
İnşallah bu da diğer TÜRK yapımı iblis gibi tüm başarıyı çevrenin karanlık ortamına güvenerek yapmamıştır.Çünkü birkaç TÜRK oyunu denedim 25 senelik oyuncuyum hiç birini bitirecek başarıya ulaşamadım.Oyunu zorlaştırarak oynanmaz hale getirmeyi başarı gibi gören bir zihniyet var bizim yapımcılarda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 19.04.2021 16:33
Güzel görünüyor.
TBS de sevdiğimden, şans vereceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2021 02:13
Umarım bu oyun türüne yabancı insanları da "kolay bir öğreticilik" ve hikayeye bağlayan ara sinematikler ekleyerek çekebilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2021 22:51
Çok abartılıyor bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2021 11:38
Abi cok iyi degil mi bir ben mi gaza geldim :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Angelic için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir