Türk oyunu Back Streets’in ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 12.01.2021 - 11:57
Eylül ayında aldığı 400.000$ yatırım ile adından söz ettiren Axell Studio, mobil platformlar için geliştirilen Back Streets oyunu için ilk fragmanı yayınladı

Türk oyun firması Axell Studio yaptığı açıklama ile birlikte bir süre önce duyurulan Back Streets oyununun ilk fragmanını paylaştı. Eylül ayında aldıkları 400.000$'lık yatırım ile adından söz ettiren firmanın yaptığı açıklama ve oyunun ilk fragmanı şu şekilde;

Back Streets mobil platformlara geliyor

Back Streets; gerçek zamanlı, online ve rekabetçi bir koşu oyunu olarak adlandırılıyor. 3 Kişinin gerçek zamanlı olarak mücadele edeceği haritada, oyuncuların düşmanların üstesinden gelmesi gerekiyor. Birbirinden  farklı özel güçleri olan 6 karakterin yer alacağı projede, oyuncular koşunun galibi olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Back Streets’te yer alacak sezonlar ile farklı içerikler ve yenilikler de oyuncularla buluşuyor olacak.

Fragmanda ERA Corporation isimli teknoloji şirketinin Bolit şehrini koruma altına almasını ve burada yaşayanların hayatlarının kısıtlandığını görmekteyiz. Ancak şehrin azılı suçlularından birinin tekrar görünmesiyle kentin kaderi, insanların “Aykırılar” olarak hitap ettiği bir grubun elindedir.

Back Streets ile ilgili açıklamalarda bulunan Axell Studio CEO’su Onur Eyikul; “2021 yılı dijital oyun sektörü için büyük gelişmeler gösterecek. Hedefimiz Back Streets’i özellikle ABD, AB ülkeleri ve MENA bölgesinde global çapta oynanan bir oyun haline getirip küresel pazarda yerimizi almak. Hikayemiz için Back Streets evrenine 600 yapıdan oluşan bir şehir oluşturduk. Türkiye’den çıkan bir online mobil oyun girişimini Dünya’ya duyurmak adına profesyonel ekibimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2021 10:40
telaffuz berbat. kadının konuşması ilgi çekicideğil. memleket yapımı inşallah başarılı olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2021 11:24
Kadının konuşması çok leş, sıfır duygu ile okumaya çalışmış ve aksanı çok berbat.,
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ktse
Ktse 12.01.2021 12:37
mobil oyun olduğu başlıkta yazsaydı asla habere tıklamazdım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Back Streets’in ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir