Türk oyunu Dark Inside'ın yeni tanıtım videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 11.09.2018 - 17:12
Oyunun yeni videosu da yayınlandı

Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan Türk oyunu Dark Inside için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Battle Royale tarzına yeni bir amaç ekleyen oyunun ayrıca Steam sayfası da açılmış durumda. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir, açıklamasına ve videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dark Inside'ın yeni videosu yayınlandı

"Dark Inside terk edilmiş olan Ludolph kasabasını yağmalamak için gelen hırsızlardan biri olduğumuz bir çok oyunculu hırsızlık yapma oyunudur. Kasabayı soymaya gelen birbirinden habersiz 12 kişi kasabada başka hırsızlar da olduğunu fark ettiği zaman artık eskisi kadar rahat olamayacaklar. İsterseniz kasabada bulunan ziynet eşyaları ve paraları alıp kaçabilir, isterseniz de daha fazlası için diğer hırsızları etkisiz hale getirerek kasabada kalmaya devam edebilirsiniz. Bu yolda size en çok yardımcı olacak şeyler kasaba halkının evlerinde bulunan kişisel silahları. Bunlarla diğer hırsızları öldürüp çaldıklarını alabilir ya da kendinizi savunabilirsiniz. 

Peki asıl amaç nedir? Kasabanın terk edilmesindeki asıl sebep olan değerli Anubis Heykeli. Bu heykeli bulmak bulmak tüm hırsızların hayali çünkü diğer ganimetlerin yanında muazzam değerde olan bu heykel sizi tek başına zengin yapabilir. Olabildiğince ganimeti toplayıp hırsızlık kariyerinizde üst sıralarda kalmaya çalışın. Zirveye oynayın ve gelmiş geçmiş en büyük hırsız siz olun!"

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2018 01:33
herşeyiyle çiğ duruyor gg
Kalan Karakter: 300 Gönder
socii
socii 11.09.2018 19:32
terkedilmiş olduktan sonra hırsız demenin ne anlamı var, battle royal gibi etreftan loot yapıp savaşacaz işte bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Dark Inside'ın Steam sayfası açıldı
İlginizi Çekebilir