Konsol sürümü de gelen Doughlings: Arcade, 9 Mayıs'ta çıkıyor

Ersin Kılıç 8.05.2018 - 10:24
Konsol sürümü de yolda olan oyun Steam'de çıkıyor

Doughlings: Arcade, klasik tuğla kırma türünde olan ama bu türe kendine has dinamikleri ekleyerek çok daha farklı bir bakış açısı sağlayan bir oyun. hatırlarsanız oyunun yapımcıları ile geçtiğimiz aylarda bir söyleşi de gerçekleştirmiş ve oyunun konsolllara geleceğini ve Nintendo Switch'e çıkan ilk Türk oyunu olacağını da sizlere iletmiştik. İşte Hero Concept olarak bir süredir üzerinde çalıştığımız Doughlings: Arcade, 9 Mayıs tarihinde Steam'de yerini alıyor. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve daha önce yayınladığımız video ise şu şekilde;

Doughlings: Arcade Steam’de yerini alıyor

Eskilerin tuğla kırma oyunlarını özleyenler ve arcade aksiyonunu tekrar yaşamak isteyenler için Doughlings: Arcade artık Steam’de. Türkiye’den Hero Concept oyun stüdyosu tarafından yayınlanan Doughlings: Arcade, reflekslerine güvenen oyuncuları bekliyor.

Tuğla kırma türüne yeni bir bakış açısı getiren Doughlings: Arcade, içinde barındırdığı farklı karakterleri, özel güçleri, geliştirme özellikleri ve 90 farklı bölüm ile keyifli bir oyun tecrübesi sunuyor. Ayrıca bölüm editörü sayesinde de oyunculara kendi bölümlerini yaratma ve diğer oyuncularla paylaşma imkanını veriyor. Doughlings: Arcade’i bir hafta boyunca %20 indirim ile 8.4 TL gibi ucuz bir fiyata satın alabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Doughlings: Arcade, 9 Mayıs'ta Steam'de çıkıyor
İlginizi Çekebilir