Türk oyunu Endless Combat erken erişim ile çıktı

Ersin Kılıç 15.11.2017 - 09:44
Oyun Steam erken erişim sistemi üzerinde yayınlandı

Türk oyunu Endless Combat, Steam üzerinden geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bildiğiniz gibi son zamanlarda ülkemizde yer alan bağımsız firmalardan ya da bireysel taraftan birçok proje görmeye başladık. Biz de zaman zaman bu oyunlara yer vererek bağımsız tarafından gelen yapımlara desteğimizi sürdürüyoruz. İşte bu projelerden birisi olan Endless Combat ise 1 yıldır üzerinde çalışılan bir yapım. 

Fatalitech Bağımsız Geliştirici ekibi tarafından yapılan oyun, diğer yapımlara nazaran çoklu oyuncu modlarına odaklanmış. Şu an için erken erişimde olan oyunun 1 sene boyunca erken erişimde kalacağı da belirtilmiş. Endless Combat'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilir, oyun hakkındaki detaylara ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Endless Combat, özgün yeteneklere sahip karakterlerin birbirleri arasında mücadele ettiği takım bazlı bir oyundur; UNREAL ENGINE 4 Oyun Motoruyla geliştirilen oyun çeşitli haritalarla kaliteli görüntü ve atmosfer sunmaktadır. Oda oluşturup arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz veya başkalarının kurduğu odalara girip yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Karakter Listesi ve Yetenekleri

Gunlisher - Görünmezlik
Sniper Girl - Süper Hız
Assault Girl - Süper Yumruk
Shotgunner - Yer Saldırısı
Soldier - Eklenmedi
QuickScoper - Ölümsüzlük"

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2017 20:23
ue4 kullanılmış, contentler hazır direk hatta her şey hazır. şu leş blur efektini çıkarsalardı bari... ortada verilen tek emek var o da hazır yapılan modellemeleri falan satın almak tabi beleş olanlardan değilse. işin özeti bu saçmalık için şu aşamada para vermenin manası yok. beklemek gerek biraz
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 20:34
allah için kardeş hazir content göster ya bunedir çekememezlik anlamadım gitti
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 18:12
Contentlerin herbiri tek tek modelciler tarafından yapılmıştır hazır malzeme bulunmamaktadır level tasarımında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Polack47
Polack47 15.11.2017 13:32
Menüde "intahar et" cümlesini görünce kapattım videoyu. 1 senede imla hatası yapmak büyük başarı. Bu arada, Prison'lı bir şeyler vardı türk yapımı. Ortalıkta pubg filan yokken çıkagelmiş, suçluların birbirini öldürmesiyle ilgili bir şeydi ona ne oldu acaba?
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 18:13
Marketteki Eski video intihar et olarak düzeltildi çoktan yeni gameplay videosu çekip güncel halini görebilirsiniz.Teşekkür ederiz geri bildiriminiz için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2017 15:30
Gta vice city sokaklarında CS GO oynamaya benzemiş.
Teknik detaylarına girmeye gerek bile!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 15.11.2017 12:20
Vuruş hissiyatı hiç yok yalnız. Dürbünlü silahla defalarca üst üste ateş ediyor, dürbünde en ufak bir sapma, silahda da en ufak bir sarsılma yok. Silah üzerine bir oyun yapıyorsan en baş önceliğin bu mekanikler olmalı bence. Çevre tasarımları da çok ruhsuz ve detaysız duruyor. Bu 1 senelik süre içerisinde halledilmesi gereken en temel eksiklikler bunlar olmalı bence. Bir de Pubg çok başarılı oldu kabul ama artık buna benzer oyunlar yapmanın zamanı geçti. Çünkü Pubg toplayabildiği kadar oyuncu topladı zaten. O oyuncuların, o oyunu bırakıp da aynı temada ve mekanikte başka bir oyuna kayması çok güç. Fortnite'ın başarılı olmasının ana sebebi; battle royale modunun ücretsiz olması ve kendine has grafik, mekanik farklılıklara sahip olması. Bu oyun ise şu hali ile Pubg'den farklı bir yoruma sahip değil gibi duruyor. 1 senelik süre içerisinde farklı bir şeyler denemesi lazım başarılı olabilmesi için. Aynı şeyleri sunduktan sonra daha başarılı ve alışılmış bir oyun varken kimse yeni bir oyunu tercih etmez. Silahlarla birbirlerini öldüren oyuncular topluluğundan daha öte bir şeyler katılması lazım; farklı, yeni ve iyi çalışır bir şeyler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2017 11:23
oyunun nişan alma sorunu var bellıkı begenmedım bu durumu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Endless Combat erken erişim ile çıktı
İlginizi Çekebilir