Türk oyunu Firewood, Steam'de çıktı

Ersin Kılıç 1.08.2017 - 13:43
2D psikolojik, korku öğeleriyle süslenmiş bir macera oyunu olan Firewood, Steam'de çıktı
Ülkemizde büyük çaplı oyunların yanı sıra özellikle bağımsız taraftan da birçok oyun görmekteyiz. Buna rağmen bu bağımsız oyunlar genelde FPS türünde ve korku temaları ile süslenmiş oluyor. Hal böyle olunca farklı tarzda yapılan oyunların da çok daha fazla dikkat çektiğini görüyoruz. İşte bu oyunlardan birisi de Steam çıkışını gerçekleştiren Firewood.

Geçtiğimiz aylarda Greenlight üzerinden yeşil ışığı yakalayan Firewood, bugün itibari ile Steam üzerinden resmi olarak çıktı. 8 TL fiyatı ile Steam kütüphanesine eklenen oyunun türü ise korku olsa da özellikle atmosferiyle dikkat çeken bir yapım. Açıkçası 2D oluşu ve piksellerden oluşan farklı atmosferinin beni merak ettirdiğini söylemeliyim. Oyunun Steam sayfasına buradan, Steam açıklamasına ve videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Firewood, 2D psikolojik korku öğeleriyle süslenmiş bir macera oyunudur. Oyun, geçmişiyle ilgili büyük sorunlar yaşayan ve eşini kaybetmiş yaşlı bir adamın hikayesini anlatıyor. Eşinin cenazesinden sonra, ülkesinin baskıcı rejiminin ve geçmişinin dehşet verici anılarından kaçmak için şehirden çok uzakta bir kabine taşınmaya karar verir. Ama birgün olaylar hiç beklenmedik bir hal alır ve kendisini karanlık bir macerada bulur. Aradığı kurtuluşu bulabilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2017 00:55
Cop adam :) ama guzele benziyor uygunsa almak gerek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu Firewood, Steam'de çıktı
İlginizi Çekebilir