Türk oyunu GRIM, Steam'de çıktı

Ersin Kılıç 25.10.2017 - 16:20
Grafikleri ile dikkat çeken Grim: Mystery of Wasules çıktı

Eskişehir'de 5 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Grim: Mystery of Wasules sonunda Steam platformunda çıktı. Studio Backstage tarafından geliştirilen 24 Ekim, yani dün itibari ile çıktı. Hikaye odaklı ve birinci şahıs kamerasından oynanan oyun ayrıca macera ve gizem unsurlarını da içerisinde barındırıyor. Oyun hakkındaki bilgiler şu şekilde;

GRIM - Mystery of Wasules birinci şahıs kamerasından oynanan hikaye odaklı gizem, atmosfer ve keşfetme elementleri üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda şüpheli ölümlerin ardındanki gerçeği ortaya çıkarmak için Oswald GRIM olarak Wasules'i araştıracaksınız. Oyunun aksiyon elementleri ise Spectral State modu ile kısıtlı. GRIM - MoW'un asıl amacı oyuncuyu başka bir çağa götürmek ve ona bir hikaye anlatmak. Bu dövüş, savaş, patlama ve benzeri aksiyonların oyunda olmadığı anlamına geliyor.

Türk oyunu GRIM - Mystery of Wasules, 24 Ekim'de çıktı

Dunia'da beş krallık bulunmaktadır. Dreabrog ve Glimor olarak bilinen iki krallık arasında 10 yıllık bir savaş oldu. Savaştan Dreaborg Krallığı galip olarak çıktı ve Glimor krallığı ise fethedildi. Geçen 4 yılın ardından Wasules olarak bilinen eski Glimor topraklarında şüpheli bazı ölümler başladı. Bunun üstüne de Dreaborg Hükümdarı Owen GRIM, kahramanımız Oswald GRIM'i ölümleri araştırması için Wasules Diyarı'na gönderdi.

Oyunu Oswald GRIM olarak oynayacaksınız; Dreaborg Krallığı'nın en genç ve gelecek vaadeden bilgini. Oswald olarak gerçeği ortaya çıkarmak için bulacağınız haritaları, günlükleri, devlet kayıtlarını, gizli arşivleri ve kitapları inceleyeceksiniz. Ayrıca kahramanımızın Spectral State adı verilen bir ruh hali bulunmakta. Bu ruh haline büründüğünde dünyayı farklı bir perspektiften görebiliyor ve algıları keskinleşiyor ve sürekli olarak bazı fısıltılar duymasını sağlıyor.”

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 13:41
Grim Dawn çok güzel oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
mahmutca57
mahmutca57 25.10.2017 21:37
Öncelikle tebrikler.Her türlü desteğe varız bu tür girişimlere.Ama dikkatimi çeken oyunda Türkçe seslendirme olmaması.Bizim dediğimiz oyunlarda bunun olmasını istemek çok olağan bir istek değil mi?Yine de emeğinize sağlık.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 10:45
Hocam haklısınız, keşke olsa tabi. Dilimize öncelikle kendimiz sahio çıkmalıyız sonuçta. Ama şunu da düşünelim, seslendirme iyi olmak zorunda ve bu da ciddi bir maliyet. Belki bu maliyetten kurtulmak için tek bir seslendirmeyi, onda da dünyaya hitap etmek için doğal olarak ingilizceyi seçmişlerdir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
giga
giga 26.10.2017 08:26
tanıtım videosu da haber de olsa iyi olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 18:48
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, biz Türklerin yaptığı oyunlar beş para etmez. Beceremiyoruz abi bu işi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 16:59
Kötü grafikleriyle dikkat çekiyor , desen anlarım.Türkçe video bulamadığım için İngilizce gameplay izledim , seslendirme çok komik olmuş. Ne vurgu , ne aksan , ne okuma , mikrofon desen webcam record. Çok amatör bir iş. 15 TL etmez. 0.49 kuruş falan olabilir belki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu GRIM, Steam'de çıktı
İlginizi Çekebilir