Türk oyunu GRIM'in çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 12.10.2017 - 14:53
Oyunun Steam çıkış tarihi sonunda belli oldu

Geçtiğimiz aylarda sizlere yeni bir Türk yapımı oyunundan bahsetmiştik. Eskişehir'de 5 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Grim: Mystery of Wasules farklı atmosferi ile dikkat çeken bir oyun olmuştu. işte bir süredir geliştirme aşamasında olan oyunun çıkış tarihi de açıklandı.

Studio Backstage tarafından geliştirilen oyunun 24 Ekim 2017'de Steam üzerinden çıkacağı açıklandı. Hikaye odaklı ve birinci şahıs kamerasından oynayacağımız oyun ayrıca macera ve gizem unsurlarını da içerisinde barındırıyor. Oyunun çıkış tarihinin açıklanması ile birlikte bir de oynanış videosu yayınlandı. Oyun hakkında açıklanan son bilgilere ve oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

GRIM - Mystery of Wasules birinci şahıs kamerasından oynanan hikaye odaklı gizem, atmosfer ve keşfetme elementleri üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda şüpheli ölümlerin ardındanki gerçeği ortaya çıkarmak için Oswald GRIM olarak Wasules'i araştıracaksınız. Oyunun aksiyon elementleri ise Spectral State modu ile kısıtlı. GRIM - MoW'un asıl amacı oyuncuyu başka bir çağa götürmek ve ona bir hikaye anlatmak. Bu dövüş, savaş, patlama ve benzeri aksiyonların oyunda olmadığı anlamına geliyor.

Türk oyunu GRIM - Mystery of Wasules, 24 Ekim'de çıkıyor

Dunia'da beş krallık bulunmaktadır. Dreabrog ve Glimor olarak bilinen iki krallık arasında 10 yıllık bir savaş oldu. Savaştan Dreaborg Krallığı galip olarak çıktı ve Glimor krallığı ise fethedildi. Geçen 4 yılın ardından Wasules olarak bilinen eski Glimor topraklarında şüpheli bazı ölümler başladı. Bunun üstüne de Dreaborg Hükümdarı Owen GRIM, kahramanımız Oswald GRIM'i ölümleri araştırması için Wasules Diyarı'na gönderdi.

Oyunu Oswald GRIM olarak oynayacaksınız; Dreaborg Krallığı'nın en genç ve gelecek vaadeden bilgini. Oswald olarak gerçeği ortaya çıkarmak için bulacağınız haritaları, günlükleri, devlet kayıtlarını, gizli arşivleri ve kitapları inceleyeceksiniz. Ayrıca kahramanımızın Spectral State adı verilen bir ruh hali bulunmakta. Bu ruh haline büründüğünde dünyayı farklı bir perspektiften görebiliyor ve algıları keskinleşiyor ve sürekli olarak bazı fısıltılar duymasını sağlıyor.”

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2017 00:28
ilk adımlartan biri
Kalan Karakter: 300 Gönder
ferhoste
ferhoste 16.11.2017 21:39
15 sene önce oynadığım will rock diye bir oyun vardı o oyuna ve painkıller oyunu arası bir oyuna benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2017 23:20
Sırf o ağaç için alınır. Ha birde read için. Bence oyunun ismi READ olmalıydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 20:53
trailerda bile foto kareleri 10 - 15 fps anca bukadar yaparlar bizimkiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2017 16:58
yurume simulasyonu almayim anam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu GRIM'in çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir