Türk oyunu I'm Jack, AppStore'da başarıya koşuyor

Merlinin Kazanı 21.12.2012 - 11:32
Gözde kovboy gittikçe yükseliyor
Güncelleme: İndirme linki güncellendi.

Türk firması UGR Teknoloji'nin geliştirdiği iOS oyunu  I'm Jack gerek Türkiye gerek dünya AppStore'larında oldukça güzel bir başarıya imza attı.

Jack’i, mistik bir adada, kötülükleri ortaya çıkaran elması alması sonucunda bir dizi maceralar bekliyor. Yapımcının resmi web sayfasında yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde;

Türk oyunu I'm Jack, AppStore'da başarıya koşuyor
4 farklı bölümde de oynayabilen oyunda toplam 145 görev bulunuyor. Her bölüm, farklı nesneler, farklı görevler içeriyor. Oyunda Jack'in yanında Jessica ve Sam karakterleri ile de oynayabiliyorsunuz. Oyun ayrıca sizlere karakterinizi ve bonuslarınızı geliştirme imkânı sağlıyor.

Kullanıcıların gözüne başlangıçta 4 bölüm ve 145 görev çok az gibi gözükse de, yer alan görevleri yerine getirmek için biraz hırs yapmanız gerekiyor. Nitekim Apple Store’da oyuna yapılan yorumlarda bizlere bunu gösteriyor.

Oyunda Jack’in amacı; elması alması sonucunda kendisini kovalayan mistik güçten kaçmak. Kaçarken de bazı görevleri yerine getirmesi için gerekli olan altınları toplamak. Topladığı bu altınlar karşılığı da bazı karakter özelliklerini yükseltmek ve bölümleri başarı ile tamamlamak.

Şu ana kadar 150.000'e yakın indirme beğenisi yakalayan oyun AppStore'da yakında 1.4 sürümünü de kavuşacak. UGR bu yeni güncelleme ile başarılarının daha da artacağına inanıyor.

Biz de onlara gelecekte daha büyük başarılar diliyoruz.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu I'm Jack, AppStore'da başarıya koşuyor
İlginizi Çekebilir