Türk oyunu No70'in seslendirmesi sağlam bir isme emanet

Ersin Kılıç 23.01.2017 - 12:45
Deadpool ve Joker desek..
Türk oyunları arasında son dönemde aradan sıyrılan yegane oyunlardan biri olan No70: Eye of Basir'in yapım süreci hala devam ediyor. Yapım aşamasında sık sık önemli güncellemeler yapılan oyun için Oldmustache Games önemli bir karar daha alındığını açıkladı.

Firma oyunun hikaye işleyişine daha fazla ağırlık verileceğini ve bu bağlamda daha önce Deadpool ve Suicide Squad'ta Joker gibi önemli karakterleri seslendiren Harun Can ile anlaşıldığını duyurdu. Firmanın yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

Türk oyunu No70'in seslendirmesi sağlam bir isme emanet

Oyunda hikaye işleyişinin daha iyi aktarılabilmesi için oyunun anlatım tarzını değiştirdik ve Erhan karakterini ön plana çıkarma kararı aldık. Bu noktada tecrübeli bir seslendirmene ihtiyaç duyduk. Deadpool ve Suicide Squad'da Joker karakterine hayat veren "Harun Can" ile anlaşma sağladık. Erhan karakterini Harun Can'a emanet ettik. Sağolsun kendisi projeye inandı ve çok başarılı buldu, kendisiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyuz.

Oyunun çıkış sürecinin uzadığının farkındayız. Fakat sizler gerek harçlıklarınızı biriktirip, gerekse çalışarak kazandığınız parayı oyunumuz için harcayacaksınız ve biz bunu hak etmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Daha iyi bulmacalar, daha iyi grafikler ve daha iyi bir hikaye bizim sizlere karşı sorumluluğumuz. Bu sebeple sürecin uzamış olmasını çok sorun etmiyoruz. Biliyoruz ki oyun çıktığında bunları unutturabilecek potansiyele sahibiz. Yine de çok kısa bir süre kaldığını ve yakın zamanda bir çıkış tarihi açıklayacağımızı belirtmek isteriz.

Harun Can'ın bu aşamada bize inanıp, projemize evet demesi, ne kadar iyi bir oyun çıkarmaya çalıştığımızın ve kendi insanımızı ne denli önemsediğimizin bir göstergesidir. İyi bir ekibimiz ve bize inanan insanlar var. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz"

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2017 14:09
O kadar kaliteli seslendirmenimiz var. Böyle oyun kulvarında onları görmek heyecan verici. Tek eksik işte böyle kaliteli oyunların azlığı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2017 10:27
Yakında ülkede bir sofu çıkar ve der ki,pc oyunları oynamak günahtır,haramdır,özellikle bizlere bu yakışmaz,diye boş konuşabilir satrancın başına geldiği gibi.(Hatırlatayım dedim,ülke bu boş ağızlarla dolmaya başladı,aman haram demeden çıkarsınlar da oynayalım;rakıya evet,zemzeme hayır!) :p :p :p :p
Kalan Karakter: 300 Gönder
Orcania
Orcania 23.01.2017 23:00
Süper haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2017 20:27
Pc oyuncusu değilim.
Umarım ps4 içinde çıkarırlar oyunu. Kutulu olarak alıp destek olmak isterim
Kalan Karakter: 300 Gönder
RemaG7
RemaG7 23.01.2017 13:57
Bir mount and Blade ikinciside bu oyun.Her zaman söylemişimdir bir oyunu sırf bir Türk yapıyor diye destek vermem oyun kötüyse kötüdür Global bakmak lazım olaya okadar kötü oyunlar varki piyasada çöplük oldu heryer ama bu oyun alınır ve destek verilir bize böyle oyunlarla gelin ve gurur duyalım sizlerle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu No70'in seslendirmesi sağlam bir isme emanet
İlginizi Çekebilir