Türk oyunu The Last One, Steam Greenlight'ta yerini aldı

Furkan Sakoğlu 4.01.2017 - 09:03
Zaman destek zamanı
Türk oyun yapımcıları genç arkadaşımız Ataberk Ateş tarafından kurulan Phoenix Studio tarafından geliştirilen hayatta kalma temalı FPS oyunu The Last One, Steam'de satışa sunulmadan önce ilk durağı olan Greenlight'ta yerini aldı. Tek ve çok oyunculu şekilde oynanabilen yapım, Steam Greenlight sayfasında açıklaması şöyle:

Yıl 2023, İstanbul düştü. Geriye düşünecek kimse kalmadığı için kimse bilimsel bir deneyin nasıl ölümcül bir felakete dönüştüğünü bilmiyor. Şehir akılsız ve kana susamış zombilerle dolu. Yollarına çıkan herşeyi öldürüp bir zamanlar "Muhteşem" Istanbul olarak adlandırdığımız şehirde geziyorlar.

Bilinmeyen bir şekilde felaketi atlattın ve kendine bir sığınak yapmayı başardın. Şehirde tek "yaşayan" canlı olduğunu düşündüğünden dolayı kendine "Sonuncu" lakabını taktın.
Birgün sığınağının yanında daha önce görmediğin gizemli işaretler buluyorsun. Bunu senin gibi yaşayan insanların bırakma ihtimali üzerine geride herşeyini bırakarak diğer insan veya insanları aramak için bir maceraya atılıyorsun.


Tek Oyunculu


Istanbul'u senin gibi "yaşayan" insanlar bulmak için ara. Mükemmel detaylarla oluşturulmuş şehri deneyim et, hastalığa bir ilaç ara ve bilimsel deneyin neden bir faciaya dönüştüğünü öğren ve gizemleri ortaya çıkar. Zombilerin arkasındaki gizemi bul ve onları kim veya neyin yönettiğini öğren.

Çoklu Oyuncu


Facianın ilk zamanlarındaki ordu ve isyancı savaşına tanık ol ve tarafını seç. Istanbul'a onlardan önce hakim ol. Rütbe atla, yeni silahlar aç ve onları özelleştir. İstanbul'u geri kazan !

Dalga Modu

Zombilerle İstanbul'un en ünlü mekanlarında savaş. Dalgayı atlat ve bir sonraki dalga için, yeni silahlar, tuzaklar ve eklentiler satın al. Dalgalar gittikçe zorlanıcak, aynı zamanda sende yeni özellikler kazanacaksın.

Eşli Oyuncu Modu

Arkadaşlarınla çoklu oyuncu veya dalga modunda oyna. Birlikte öldür, birlikte kazan !

Özellikler

Mükemmel detaylarla oluşturulmuş şehir.
4K grafiğe kadar destekli, yüksek kaliteli grafikler.
Bölümlü ve kompleks bir hikayeye tanık olun.
Silahını özelleştir, yeni eklentiler ve tuzaklar satın al.
Karakterinin seviyesini arttır ve yeni özellikler kazan.
İstanbul'un ünlü yerlerinde savaş ve çöküşlerine tanık ol.
Ordu ve isyancılar arasında seçim yap ve İstanbul'u kontrol et.

The Last One'ın Steam Greenlight sayfasına şuradan ulaşabilir ve evet diyerek Türk geliştiricilere destek olabilirsiniz.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2017 16:13
Mükemmel detaylarla oluşturulmuş şehir.
4K grafiğe kadar destekli, yüksek kaliteli grafikler.

Şu yazıdan belli zaten boş ve eksik olduğu. Grafikler çöplük gibi , sesler CS dan beter. Fizik motoru tartışmaya bile kapalı. Bu oyuna destek falan değil ancak köstek olurum. Çıkmasın , made in Greece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
hassari
hassari 6.01.2017 07:17
Bir iki yere İstanbul yazarak İstanbul'da geçiyor havası yaratılamaz.Ayrıca bu oyunu oynuyacağıma Dying Light gibi oyunları oynarım.
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2017 11:20
Aynen dying light hiç sıkmıyor.Oynamayan şok şey kaybeder bi oyun adına
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2017 10:36
Yorumlara bakıyorum sorsan herkes biz niye oyun yapamıyoruz derler ama ortada bir emek var ve çıkan oyunu almam diyorlar destek vermezseniz ,vermezsek böyle projelere zaten Türkiye de bu işin gelişmesini beklemeyelim eğer fiyatı makul derecede sunulursa denenebilir lütfen destek olalım!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2017 18:53
Şu Türk oyunları artık dandik direksiyon eğitimi simülasyon programları ile yapılmasın,o kadar bedava unreal ,cry engine motorları veriliyor arkadaş ,uğraşın biraz ,kolaya kaçmayın,doğru düzgün grafik koyun,hikâye koyun çok mu zor Allah aşkına ,bedava motorlar,indir ,biraz uğraş ,destekleyelim
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2017 22:12
O dediğin oyun motorları paralı free değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
commodore 64
commodore 64 5.01.2017 01:32
Destek olmak için steama girip evete tıklayacaksınız, hepsi bu, kasmaya gerek yok. Hıncınızı 2 gecelik 4 yıldızlı tatil parasını(180tl) verip içi boş çıkan AAA yapımcılarından alın. Bu arada Antalya'da geceliği 90 papel olan çok güzel oteller mevcut.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu The Last One, Steam Greenlight'ta yerini aldı
İlginizi Çekebilir