Türk yapımcılardan Android'e yeni bir RPG oyunu

Murat Halilbeyoğlu 12.07.2013 - 10:36
Las Kio Lean ile tanışın
Zafer koca ve arkadaşının bir buçuk ayda Android cihazlar için hazırladıkları RPG  oyunu Las Kio Lean Google Play üzerinden denemeye açık durumda.

Şu anda LITE sürümü bulunan oyunun yakın zamanda tam sürümünün de çıkacağı belirtiliyor. Oyunun açıklaması ise şu şekilde belirtilmiş:

"Eski tarz 2 boyutlu RPG sevenler bunu mutlaka denemelisiniz.

Las Kio Lean oyunu Android platformuna ilk kez geliştirilmiş sıra tabanlı türk oyunudur. Oyun 2 boyutlu(2D) ve basit grafikler içermektedir. Başta 8-bit eski atari grafikleri kullanarak geliştirmek planlanmaktaydı fakat sürekli olarak özellikler eklenerek 8-bit aşıldı.

Oyun tamamıyla Türkçe'dir (Karakter ve Canavar isimleri hariç) ve şu anda Beta sürümündedir.

Türk yapımcılardan Android'e yeni bir RPG oyunu
(Oyun içinden dili İngilizce olarak da değiştirebilirsiniz. İngilizce çevirisi Google Traslate ile yapılmıştır. Çevirideki hatalar veya farklı bir dil eklenmesi konusunda yardımcı olmak isterseniz iletişime geçiniz. zaferk.86@gmail.com)

Her RPG oyununda olduğu gibi bu oyundada bir hikaye mevcut ve oyun içindeki canavarlarla konuşarak hikayeyi tamamlıyorsunuz.

Oyunda ilk başta Lakilea adında savaşçı karakterle başlayorsunuz. Daha sonra takımınıza Olivie(Büyücü) ve Crono(Okçu)'yu katabiliyorsunuz.

Lite versiyonda maksimum 20 seviye kısıtlaması bulunuyor. Bu versiyonda sadece Olivie'i takımınıza katabiliyorsunuz.

Türk yapımcılardan Android'e yeni bir RPG oyunu
Oyun içinde öldüğünüz taktirde paranızın yarısı siliniyor ve en son kayıttan başlıyorsunuz. Oyundaki canavarların güçleri ilerledikçe artmaktadır ve çimenlerin arasında gezerken birden kendinizi savaşın ortasında bulabilirsiniz."

Oyunu merak edenler ve denemek isteyenler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laskiolean.net adresinden oyunu indirebilir.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımcılardan Android'e yeni bir RPG oyunu
İlginizi Çekebilir