Türk yapımı Soldiers of The Universe, artık Playstore'da

Furkan Güler 4.10.2017 - 11:59
Soldiers of The Universe, yeni bir platformda daha satışa sunuldu

Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, bir Türk yapımı olan Soldiers of the Universe’ü oyunseverlerle buluşturdu. AAA oyunları dijital olarak satan Playstore, Soldiers of the Universe’e iletişim ve platform desteği de sağlıyor.

Türkiye’nin iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, küresel şirketlerin popüler oyunlarını pazara sunarken, yerli yapımları da oyunseverlerle buluşturuyor. Bu kapsamda Playstore, yepyeni bir Türk yapımı askeri oyun olan Soldiers of the Universe’ü de avantajlı koşullarla oyun tutkunları ile buluşturuyor. En çok tercih edilen oyun kategorilerinden biri olan FPS türündeki Soldiers of the Universe, bir grup Türk askerinin Orta Doğu'daki mücadelesini konu alıyor.

Soldiers of The Universe'ü artık Playstore'dan satın alabilirsiniz

Yerli yapımlara katkı sağlamayı hedefleyen Playstore, iddialı bir Türk yapımı oyun olan Soldiers of the Universe‘ü satışa sundu. Soldiers of the Universe, Türk Telekom evde internet faturasına 12 ay boyunca ayda 1,67 TL taksitlerle ödeme seçeneğiyle sunuluyor. Türk Telekom evde internet müşterisi olmayan oyunseverler de dilerse bu oyuna kredi kartı ile sahip olabiliyor.

-Basın bülteni-

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 17:33
Oyun şu anda çok yetersiz. Ancak; sürekli geliştiriliyor bi çok hata giderilip yeni içerik ekleniyor. Zaman geçtikçe çok çok daha iyi olacağına inanıyorum.
YERLİ oyun, hep DESTEK tam DESTEK !

baymetin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı Soldiers of The Universe, artık Playstore'da
İlginizi Çekebilir