Türk yapımı The Quinfall muhteşem görünüyor

Tunay Şahin 30.01.2023 - 14:36
Türk geliştirici Vawraek Technology, fantezi MMORPG türündeki ilk oyunu The Quinfall için alfa oynanış fragmanını paylaştı.

Türk oyun firması Vawraek Technology tarafından Unity motoruyla geliştirilen The Quinfall MMORPG türüne yeni bir soluk getirecek gibi. Dün yayınlanan alfa oynanış videosunda görünen yapımda bugüne kadar gördüğümüz MMORPG türündeki oyunlar arasında en zorlarından biri olarak görünüyor.

The Quinfall alfa oynanış videosu yayınlandı

Videoda anlatılanlara göre şimdiye kadar gördüğümüz en geniş dünyaya sahip olacağız. Bu dünya, 2016 km²'lik geniş bir arazide stratejik olarak kayalıklara, kıyılara, dağlara ve hatta yeraltına yayılmış.

The Quinfall alfa oynanış videosu yayınlandı

Quinfall Toprakları, ilgili biyomlarına ve iklimlerine göre şekillenen çeşitli yeryüzü şekillerine, dağlara, göllere ve nehirlere sahip. Yerel bitki örtüsü de biyoma karşılık geliyor.

Bu dünyada mevsimler ve yağmur ve kar gibi hava koşulları, karakterinizin yanı sıra nesnelerle de etkileşime giriyor. Bitkiler ve bazı hayvanların sayısı belirli iklimlerde azalabiliyor. Bazı alanlar sellere maruz kalabilir ve bazı alanlar kuraklık sonucu yüzeye çıkabilecek. Yer şekillerine ve iklime göre tarım ile de uğraşabileceksiniz. Yeterli zamanınız yoksa, işçi veya gerçek oyuncular çalıştırabilir ve Quinfall'ı keşfetmek için ara verebilirsiniz.

Oynanış açısından geliştiriciler, oyuncuların diğer oyunculara ait dükkanları ve tavernaları ziyaret edebilecekleri, başkalarıyla mini oyunlar ve masa oyunları oynayabilecekleri hatta kendi müziklerini yaratabilecekleri farklı bir MMORPG deneyimi vaat ediyor.

Zanaatkarlık sistemi oldukça karmaşık bir yapıya sahip. Oyuncular 11 meslek arasından seçim yapacak. Ayrıca tüm meslekler birbiriyle ilişkili. Aşçılık, kişinin farklı alanlarda özel güçler veren yemekler ve tatlılar yaratmasını sağlarken, kimya ile formüller elde edebilir, karakterinizi veya arkadaşlarınızı iyileştiren güçlü iksirler oluşturabilirsiniz.

Quinfall ayrıca denizcilik oyunlarını da destekliyor. Oyuncular, uzak bir adada anlatılmamış hazineler bulmayı umarak hava koşullarına, korsanlara, diğer oyunculara ve hatta Kraken gibi canavarlara karşı mücadele ettikleri okyanusa açılmak için bir gemi inşa edebilecekler.

Oyunun kapalı betasına resmi web sitesinden kaydolabilirsiniz .

Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:14
Lanet olası world of sh tcraftdan kurtulacagım sonunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2023 06:32
Dünyanın dört bir yanında konuşuluyor... Eline yüzüne bulaştırırlarsa çok kızarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2023 19:23
bu denli geniş hacimli oyunlar sandbox olmadığı sürece içi bomboş oluyor ki görsellerden şu ana kadar anladığım öyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 14.02.2023 19:49
Hogward gibin...
Akrepli sahne bana Silk Road Online'ı hatırlattı. Hey gidi hey...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2023 18:57
Açık Dünya oyunlarını sevmiyor lakin oyun görselleri hiçde fena durmuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı The Quinfall muhteşem görünüyor
İlginizi Çekebilir