Türkçe Doom kitabı geliyor

Ersin Kılıç 22.12.2016 - 10:52
Üstelik yazarı tanıdık bir isim
Şimdiye kadar Doom oyunları ile haşır neşir olduysanız eminim Mahmut Saral ismini duymuşsunuzdur. Daha önce sitemizde de editörlük yapan Mahmut Saral oldukça sıkı bir Doom hayranı.

Bu konuda belki de dünyanın en büyük Doom kolleksiyonlarından birine sahip olan Mahmut Saral şu sıralar bir kitap hazırlığında son viraja girmiş durumda. Doom serisi için özel bir kitabı kaleme alan Saral, bu kitap içerisinde seri hakkında bilinmeyenlere yer verdiği gibi John Carmack, John Romero ve Tom Hall gibi önemli isimlerin özel yorumlarını da kitabında derlemiş olacak. Mahmut Saral'ın kitap hakkındaki açıklaması ise şu şekilde;

Türkçe Doom kitabı geliyor
"Tüm zamanların en önemli oyun serilerinden Doom, Türkiye'de ilk kez kitap oluyor.

Doom serisi hakkında bir Türkçe kaynak olma amacı taşıyan kitap, geçmişten günümüze seriyle ilgili önemli detayları bir araya topluyor.  "Doom nedir, etkileri ve başarıları nelerdir, sektöre ne gibi katkıları olmuştur?" Bu soruların ve dahasının cevaplarını bu kitapta bulabileceksiniz. Ayrıca, John Carmack, John Romero ve Tom Hall gibi özel isimlerin özel yorumları da yine bu kitapta yer alıyor.

Kitabın ismi, basitçe "Doom Kitabı" olarak belirlendi. Oyunseverlere yönelik 500 ya da 1000 adet olarak sınırlı sayıda basılacak olan kitap, kısa süre sonra kitapçılardan ve internet üzerinden temin edilebilecek. Türkiye'de daha önce bir video oyununa özel olarak hazırlanmış bu tip bir kitap bulunmuyor. Ayrıca, şimdiden "Doom Kitabını mutlaka alacağım" diyen 150'den fazla oyuncu var. Onların da isimleri, kitaptaki teşekkür bölümünde yer alacak. Böylelikle bu da Türkiye'de bir ilk olacak."

Son olarak bu özel kitap hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve kitapta yer alacak listeye adınızı yazdırmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2016 17:43
doom kitabı ne kadar yaratıcı yav
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkçe Doom kitabı geliyor
İlginizi Çekebilir