Türkçe dublaj ve altyazılı Puppeteer Eylül’de geliyor

Merlinin Kazanı 10.07.2013 - 13:40
Puppeteer’a ünlü seslendirme kadrosu ve Türkçe altyazı seçeneği
Sony, sadece PlayStation3 için geliştirilen Puppeteer oyununu Eylül 2013 tarihi itibariyle Türkiye’deki oyunseverlerle buluşturacak. Türkçe altyazı seçeneği ve God of War: Ascension’dan da tanıdığımız pek çok ünlü seslendirme kadrosu ile Puppeteer sonbahar eğlencesinin yeni adı olacak.

Kutaro, Ayın Ayı Kralı’na karşı

Kötülerin kötüsü Ayın Ayı Kralı, Kutaro’nun ruhunu çalar ve onu tahta bir kuklaya dönüştürür. Kutaro, Ay Diyarının fantastik mekanlarında zorlu macerası boyunca 12 korkunç generali yenmek ve kendisini bu hale getirmiş olan Ayın Ayı Kralı ile savaşarak büyüyü bozmak zorundadır. Eve dönüş yolculuğu boyunca birçok farklı olaylar zinciri beklemektedir kendisini... Oyunun kahramanı Kutaro, Orkos, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları mezunu, çeşitli film ve dizi projelerinde yer almış ve daha önceden de God of War: Ascension oyununda seslendirme yapmış Ali Rıza Kubilay tarafından seslendiriliyor. Ayın Ayı Kralı’na ise pek çok TV dizisi ve sinema filmindeki seslendirmeleriyle ünlü Sinan Divrik sesiyle hayat veriyor.

Türkçe dublaj ve altyazılı  Puppeteer Eylül’de geliyor
God of War: Ascension’dan üç tanıdık isim Puppeteer’a da ses veriyor
Köpek Balığı Hikâyesi'nde Leslie, Karayip Korsanları'nda Keira Knightley gibi karakterleri seslendiren Aysun Topar, Puppeteer’da Baby Parrot’ı seslendiriyor. Oyuncak Hikâyesi, Alice Harikalar Diyarı’nda, Yukarı Bak gibi filmleri seslendiren Tuğbey İstanbulluoğlu, Bull’a sesiyle hayat veriyor. Ünlü seslendirme sanatçısı Canan Yüksek Beauty Assistant karakteri ile karşımıza çıkarken, Rüzgar Aksoy Butler Robot ve Boğaçhan Sözmen de Calibrus’u seslendiriyor. Puppeteer’ın seslendirme kadrosunda oyun dünyasının en sevilen oyunlarından olan God of War: Ascension’ın da kadrosundan üç önemli isim yer alıyor. Yapay Zeka, Madagaskar, Hızlı ve Öfkeli, Piyanist, Mesih gibi filmlerde yaptığı seslendirmeler ile çok beğenilen sanatçı Zeki Atlı, Father Cedar’ı seslendiriyor. Oyundaki Captain Gaff karakteri Ferhan Şensoy Tiyatrosu oyuncusu Levent Ünsal tarafından seslendiriliyor

-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkçe dublaj ve altyazılı  Puppeteer Eylül’de geliyor
İlginizi Çekebilir