Türkçe Knight Online yeni eşyalarla geliyor

Merlinin Kazanı 27.09.2011 - 15:31
Knight Online ekim ayında Türkçe içeriğiyle yayında olacak
Ücretsiz çoklu online oyunda dünya lideri GamersFirst’ün tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip MMORPG oyunu Knight Online, Türk oyunseverlerin karşısına tamamen Türkçe içeriklerle çıkmaya hazırlanıyor. Soylu El Morad krallığı ile korkunç Karus arasında destansı savaşı konu alan Knight Online’ın menüleri, görevleri, diyalogları ve geri kalan tüm içerikleri Türkçeye çevriliyor. Halen test çalışmaları devam eden Türkçe versiyon oyunculara Sanal Eşya Bonusu başlığı altında avantajlı promosyonlar da sunacak.

Sanal Eşya Bonusu uygulamasında oyuncuların oyun içerisinde yaptıkları harcamalar hanelerine bonus olarak yansıyacak. Yapılan harcamaların toplanacak bonusa olan etkisi menüdeki Karakter Güçlendirme bölümündeki çubuktan takip edilebilecek. Her harcama çubuğu biraz daha dolduracak ve çubuğunu dolduran oyuncu bir bonus eşyası kazanacak.

Türkçe Knight Online yeni eşyalarla geliyor
Oyuncuların kazanacakları bonus eşyası “az rastlanan”, “alışılmadık” ve “alışıldık” olmak üzere üç kategori altında toplanıyor. Oyuncuların “az rastlanan” eşyaları bonus olarak kazanabilmeleri için karakterlerini Knight Online evreninin en çetin koşullarına ayak uyduracak şekilde güçlendirmeleri gerekiyor.

Az rastlanan eşyalar arasında Yaşam Kemeri’nden Yenilmez Fulitol’e, Yaşam Yüzüğü’nden Kitin Kalkan’a kadar oyuncuların karakterlerine yenilmezlik aşılayacak pek çok öğe yer alıyor. Alışılmadık eşyalar ise açgözlülük, öfke ve kıskançlık parçalarının yanı sıra Canavar Taşı ve Gazap Miğferi gibi öğeleri içerisinde barındırıyor. Elde edilmesi daha kolay olan alışıldık eşyalar ise oyuncuların karakterlerini rakiplerine üstün kılacak çeşitli güç parşömenleri ve iksirlerden oluşuyor.

Ekim ayında başlayacak Türkçe Knight Online heyecanı ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz.

- Basın Bülteni

Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkçe Knight Online yeni eşyalarla geliyor
İlginizi Çekebilir