1/3

Türkçe online oyunlarda Türkiye’nin yeni yüzü; ArkArena

Merlinin Kazanı 26.04.2013 - 17:38
Tüm oyunseverlere sıcak bir merhaba!
SELKA Yazılım A.Ş., AliveinGames’den sonra ArkArena (https://arkarena.com ) markası ile Türkiye’de MMO oyun yayıncılığına da adım atıyor.  ArkArena oyun piyasasına kaliteli, yeni ve tamamen Türkçe olarak yayınlanacak özgün oyunlarla giriş yapacak.

Türkçe online oyunlarda Türkiye’nin yeni yüzü; ArkArena
Geçtiğimiz günlerde kapılarını açan online oyun severlerin yeni platformu ArkArena çok yakında oyuncularla buluşuyor. Online, ücretsiz ve Türkçe olarak oynanabilen oyunlarından, FPS türünde Renaissance Heroes, basketbol oyunu olarak BasketDudes ve futbolseverlerin gözdesi olacak Football Champions ile birlikte Türkiye’deki yayın hayatına başlıyor.

17 Nisan tarihinde 3 oyunun da kapalı betasıyla oyuncuların karşısına çıkacak olan ArkArena ailesine siz de katılabilir, birçok özel sürpriz ve hediyeler ile bu heyecana ortak olma şansını yakalayabilirsiniz.

Renaissance Heroes Hakkında
Türkiye’nin en dinamik online First Person Shooter oyunu Renaissance Heroes’e hazır mısınız? Nisan ayında Türkçe versiyonunu yayınlayacağımız Renaissance Heroes ile bu yılın MMOFPS oyunları arasına bomba gibi düşmeye hazırlanıyoruz!

Türkçe online oyunlarda Türkiye’nin yeni yüzü; ArkArena
Unreal Engine grafik motoruyla tasarlanmış ve klasik modern savaş oyunlarından ayrılarak, Rönesans döneminin esintilerini yaşatacak atmosfere sahip olan oyunda; Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı, Kaptı Kaçtı, Düello, Dalmaca, Hakimiyet ve tek silah seçeneği bazlı özel oyunlar olarak çeşitlenmiş ve birbirinden farklı 7 oyun modu seçeneği, silah geliştirebilme özelliği, karakterlere özgü kostümler, başarı sistemi, sıralama sistemi, görev sistemi ve diğer oyunlarda alışık olmadığınız bir nispet sistemini ücretsiz ve %100 Türkçe olarak sizlere sunuyoruz.

Oldukça hızlı ve akıcı yapısı, kendine has oyun mekanikleri ile sıradışı bir tarza sahip olan Renaissance Heroes'in çok yakında başlayacak olan kapalı betasına tüm oyun severleri bekliyoruz!