Türkçe yeni MMORPG "Runes of Magic"

Yusuf Tansu Büyüktalaş 3.06.2010 - 12:31
Türkçe yeni MMORPG "Runes of Magic"
MMORPG türüne bir çok yenilik getirmeye hazırlanan Runes of Magic, derinlemesine bir hikayeye sahip. Türk oyuncularını gizemli büyüsünün etkisinde bırakacak olan yapım, senaryo bakımından oldukça iddialı. Kaybolan bir krallığın mistik gizlerini ortaya çıkartacağımız oyunda, birbirinden değişik sürprizler bizleri bekliyor.

Bu tür yapımlarda özellikle hikayenin üzerine gidilmediğini söyleyen K2 Networks yetkilileri, türün fantezilerinin uç noktalara çekildiğini belirtiyor. Şirketin Free2Play platformu GamersFirst tarafından yayınlanan Runes of Magic'in Türkçe versiyonu bizlere farklı bir deneyim yaşatacak.

27 Mayıs Çarşamba günü Merlin'in Kazanı ekibinin de katıldığı basın toplantısında tanıtılan Runes of Magic'in Türkçe versiyonu tamamen özel olarak hazırlanmış. Oyun sadece dil desteğiyle değil; materyaller, dokular ve modeller açısından da Türk kültürüne aşikar olarak bizlere sunuluyor.

GamersFirst PR Direktörü Bryan Davies, "Free2Play oyun sektöründe öncüler arasında yer almak bizi mutlu ediyor" açıklamasıyla, firmalarının ne kadar büyük işler başardığını ve Runes of Magic'in de ne denli sağlam temellere dayalı olduğunu belirtiyor.

Özellikler:
  • Geniş kapsamlı sınıflandırma sistemi. İsteğe göre ikinci bir klas seçilebiliyor. Çift sınıf sisteminin oyunculara getirdiği avantajlar.

  • Eşyaların üst seviyeye çıkarılabilinmesi özelliği ile oyuncuların en sağlam ve güçlü eşyalara sahip olması.

  • Düello, savaş meydanları, lonca savaşları, sunucu sunucuya karşı, PvP ve zengin bir çarpışmaların olduğu kapışmalarda oyuncular kendilerini karanlığın veya aydınlığın tarafına adayacak. Her iki tarafında kendisine has olan hediyeleri toplayabilecek.

  • 600'den fazla hikaye görevi. Her gün yenilenen görevler.

  • Oyuncuların kendi evlerini kurabilmesi ve dekorunu düzenleyebilmesi.

  • Bir lonca oluşturabiliyor ve kendi sarayınızı kurabiliyorsunuz.


  • Heyecanı ve temposuyla, Türk kültürünü tamamen yansıtmasıyla, Türkiye'deki oyuncuları sevindirecek olan Runes of Magic için beta kayıtları başladı. Kapalı betayı denemek isteyenlerin www.runesofmagic.com.tr sitesine girip, üye olmaları gerekiyor.

    Yorumlar
    MK Okuru
    MK Okuru 2.05.2024 08:15
    Kalan Karakter: 300 Gönder
    Türkçe yeni MMORPG
    İlginizi Çekebilir