Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Turkcell Superonline’dan Facebook oyunu

Turkcell Superonline’ın yeni oyununda 1000 Mbps’ye ulaş, sürpriz hediyeler kazan

Turkcell Superonline’dan Facebook oyunu
Turkcell Superonline; Facebook’ta başlattığı yeni oyunu “Işık Hızında İnternet ile Mutluluktan Uçuyoruz!” ile bahar mevsiminin gelişini kutluyor.

Turkcell Superonline’ın Facebook sayfasından ulaşılabilen oyunun amacı bahar havasında, masmavi bir gökyüzünde uçan bir balon ile megabit toplamak ve Türkiye’de sadece Turkcell Superonline’ın sunabildiği en yüksek internet hızı olan ‘1000 Mbps’ye ulaşmak. Oyuna katılıp ‘1000 Mbps’ye ulaşanlar sürpriz hediyeler kazanacak.
 
Turkcell Superonline’ın “Kaybedecek Zaman Yok” iletişim kampanyası dahilinde duyurduğu oyun kapsamında yarışmaya katılanlara internet hızları hakkında bilgiler de veriliyor. Oyunda toplanılan 20, 50, 100, 1000 Mbps ışık hızında fiber internet hızlarıyla neler yapılabileceği, çevrimiçi video izleme, müzik indirme gibi internet kullanım alışkanlıklarından örnekler verilerek anlatılıyor.


Turkcell Superonline’dan Facebook oyunu


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (2)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

V
verty Kazan Bekçisi

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.03.2013 18:52:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bu yorumu daha öncede yaptım (haliyle yayınlamadınız) ama turkcell reklam yapmak yerine iş yapmalı benim şehrimde fiber internet yok getirsin sonra istediği kadar reklam yapsın, yok ama getirmiyecekse o zaman reklam yapıp benim yüreğimi dağlamasın.</font></td></tr></table><br></center> Fiberin gelmesi birşeyi değiştirmiyor ki arkadaşım.Antalya'da heryer fiber oldu burada hatta kapımın önünde fiber geçiyor ama hizmet vermiyorlar sadece sitelere öncelik tanıyorlar.Artı AKK kalkmadıktan sonra hiçbir esprisi de yok bence.TTNET,SOL,D-Smart vs. tüketiciyi kandırarak iş yapıyolar ve buna da kimse ses çıkarmıyor ses çıkarması gerekenler.

0 puan
MO
MK Okuru

Bu yorumu daha öncede yaptım (haliyle yayınlamadınız) ama turkcell reklam yapmak yerine iş yapmalı benim şehrimde fiber internet yok getirsin sonra istediği kadar reklam yapsın, yok ama getirmiyecekse o zaman reklam yapıp benim yüreğimi dağlamasın.

0 puan