Turkcell'den Yeni iPad fiyatları

Merlinin Kazanı 4.05.2012 - 12:18
“Çift Taşıyıcı” hızıyla 5 Mayıs’ta Turkcell’de
Turkcell, yeni iPad’i geniş ve cazip internet paketi teklifleri ile ayda 79TL’den başlayan fiyatlarla 5 Mayıs’tan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri’nde müşterilerine sunuyor. Turkcell’liler Yeni iPad’in 16, 32 ve 64GB modellerine, 250MB, 1GB ve 4GB internet paketlerinin yanı sıra ilk kez sınırsız interneti paketi ile24 ayda uygun ödemelerle sahip olabilecek.
   
Geçtiğimiz yıl 3G şebekesini Çift Taşıyıcı teknolojisiyle güçlendirerek çift taşıyıcı destekli mobil internet cihazlarının bağlantı hızını iki katına çıkartan Turkcell bu sistemi Türkiye’ye yaygınlaştıran tek operatör (Turkcell 3G şebekesinin %99.5’i Çift Taşıyıcı teknolojisiyle uyumlu). Bu da Turkcell’lilere, Yeni iPad’le, iPad2’ye göre 3G’de çok daha hızlı bağlantı yapma olanağı veriyor. PCnet Dergisi’nin Mayıs 2012 sayısında yer verdiği “3G Hız Testi” sonucuna göre de, Türkiye’nin “3G Şampiyonu” Turkcell oldu. Türkiye’nin 7 bölgesini temsilen seçilen 9 ilde, 59 noktada yapılan 2.136 ölçüm sonucuna göre Turkcell, 3G veri indirme ve yükleme hızıyla Türkiye’nin en hızlı operatörü çıktı.
 
Yeni iPad, dikkat çekici yeni Retina ekran özelliği, dört çekirdekli grafik işlemcisi,  yeni A5X işlemcisi ve 1080p HD formatında video çekimi yapabilen 5 MP iSight dahili kamerası ile tablet kategorisinini yeniden tanımlıyor. Yeni iPad ince ve hafif olmasının yanı sıra, 10 saat pil ömrüne sahip. Ayrıca, Yeni iPad, dünya çapındaki şebekeler için en kapsamlı desteği sunarak, kullanıcılara seyahat ederken hemen hemen her yerden yüksek bağlantı hızına sahip şebeke üzerinden internete bağlanabilmeyi mümkün kılıyor.
 
Sayın: “Turkcell, Türkiye’de Yeni iPad keyfini 2’ye katlıyor.”
Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Apple ile bir kez daha iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
 
“Tüm Türkiye’de Turkcell’liler Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile desteklenen 3G ile yeni iPad’i 43.2 Mbps’a varan hızla kullanmanın keyfini sürebilecek. Böylece Turkcell, Türkiye’de yeni iPad keyfini 2’ye katlıyor. Muhteşem potansiyeliyle yeni iPad’in hak ettiği başdöndürücü hız bu. Biz de Turkcell olarak bu hızı daha fazla müşterimize yaşatabilmek için interneti içinde ayda 79TL’den başlayan çok avantajlı teklifler hazırladık. Samimiyetle iddia edebiliriz, Yeni iPad Turkcell’den alınır.”
 
Yeni iPad için Turkcell fırsatları
Turkcell, yeni iPad’i geniş bir yelpazede cazip internet paketi teklifleri ile beraber sunacak. Turkcell müşterileri 16GB’lik Yeni iPad’e 250MB internet paketiyle birlikte 24 ay taahhütlü olarak ayda 79 TL’ye sahip olabilecek. Mobil internet ihtiyacı yüksek olan Turkcell’liler için de 16, 32 ve 64GB’lik Yeni iPad’lere 250MB’nin yanında 1GB ve 4GB internet paketi seçenekleri sunuluyor.
 
Turkcell’in internette sınırları ortadan kaldırmak isteyenlere özel teklifleri de var: Yeni iPad için, sınırsız internet paketi içinde teklifler, yine 24 ay taahhütlü olarak sunuluyor.

- Basın Bülteni
 
Turkcell'den Yeni iPad fiyatları
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Turkcell'den Yeni iPad fiyatları
İlginizi Çekebilir