Türkiye’nin ilk VR shooter oyunu Buried Alive: The Annihilation VR duyuruldu

Özgür Deveci 16.01.2021 - 13:01
The Two Ravens tarafından geliştirilen ve yayınlanan VR shooter oyunu Buried Alive: The Annihilation VR, 19 Ocak'ta piyasaya çıkıyor.

Buried Alive: The Annihilation VR, temellerini wave shooter mekaniklerinden alan bir açık dünya oyunu olarak görücüye çıkıyor. Dünyasında gizemler ve bulmacalar barındırarak oyuncuyu gezmeye motive eden oyunda, hikaye bu bulmacaların çözülmesiyle ortaya çıkıyor. Farklı strateji ve oynanış biçimleri vadeden oyun, açık dünyasında gizem ve hayatta kalma elementlerini harmanlıyor.


Oyunda bir oyuncu hikayeyi bitirip çeşitli seçimler yaparak istediği sona varmak isterken, başka bir oyuncu hikayeyi istediği bir noktada kesebilecek ya da hiç oynamadan sadece ne kadar hayatta kalabileceğini test edebilecek. Oynanışın en önemli detaylarından biri de oyunun fizik interaksiyonuna izin vermesi. Valve’ın titanı Half Life: Alyx gibi yapımlarda gördüğümüz bu özellik, oyuncuların dünya ile etkileşimini hatrı sayılır bir miktarda arttırıyor.

Türkiye’nin ilk VR shooter oyunu Buried Alive: The Annihilation VR duyuruldu

Buried Alive: The Annihilation VR, 19 Ocak'ta piyasaya çıkıyor

Kendisine alışık olduğumuz yanlış giden deney hikayelerinin dışında bir yol belirleyen oyun, cehennemde kötü insanlara işkence eden Şeytan’ın insanları kötü yapan şeyin ne olduğunu merak edip dünyaya inmesiyle açılıyor. Buried Alive: The Annihilation’ın dünyasında kendisine denekler seçen Şeytan, bu deneklere isteyebileceği en karanlık şeyleri bahşediyor. Fakat sonrasında bu insanların ellerinden her şeylerini alıp onları kendi dünyalarının karanlık bir versiyonuna hapsediyor. Oyunda bu kötü insanlardan birini oynayacağız.

Buried Alive: The Annihilation VR, 19 Ocak 2021 tarihinde Steam üzerinde tüm kullanıcılara erişilebilir olacak. Erken erişim modeliyle çıkacak oyun, 2021 yılının sonunda tam sürümüyle Steam’de yerini alacak. Türkiye’ye özel olarak 45 TL olacak olan oyun, dünyanın geri kalanında 15€ fiyat etiketiyle satın alınabilir olacak. Son olarak oyunun erken erişim sürümü için yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2021 21:02
Grafiklerve animasyonlar 1500 yıl önceden kalmasa destek olacağım size gencolar ama bu işlere kafa yorarken hiçmi baz almassınız en iyisi hangi oyun ise onu...Üzülüyorum böyle yazıncada kim bilir kaç ay kaç saat harcadınız.Çok istiyorum bizdende sağlam oyunlar yapanlar çıksın..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkiye’nin ilk VR shooter oyunu Buried Alive: The Annihilation VR duyuruldu
İlginizi Çekebilir