Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ne önemli atama

Ahmet Özçilingir 14.03.2019 - 15:16
TOGED'e yeni isim

Elif Karaata Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'nde Operasyon Direktörü olarak göreve başladı. Dernek başkanı ve Taleworlds Genel Müdürü Ali Erkin, resmi sosyal medya hesaplarından yeni atama ile ilgili şu ifadeleri kullandı; "Sevgili Elif Karaata sektörümüzün en ilkeli, bilgili ve öncü kadınlarından. Uzun yıllardır sektöre yaptığı katkılar, özellikle de ATOM'un Yöneticisi olarak genç stüdyolara verdiği destek tartışılmaz. Ailemizin daimi parçası olan Elif'i bugün tekrar aramızda görmekten çok mutluyuz. Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'nin Operasyon Direktörü olarak önemli bir sorumluluk üstlendi, birlikte oyun geliştirme sektörü için çok daha büyük başarılara imza atacağımıza şüphem yok."

Elif Karaata TOGED Operasyon Direktörü oldu

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ne önemli atama

TOGED'in ülkemizde oyun sektörü ile ilgili faaliyetlerini şöyle özetleyebiliriz; Türkiye’deki oyun geliştirici firmaların teknik, sosyal ve ekonomik gelişimini arttırarak, uluslararası ölçekteki standartlarını, başarısını ve tanınırlığını arttırmaya çalışmak. 

Oyun tasarımcısı, yazılım mühendisi, programcı, görsel sanatçılar, modelciler, ses işleme uzmanları dahil tüm birey ve tüzel kişilerin bir araya getirilmesini sağlamak, onlar için etkili iletişim ortamı oluşturmak.

Teknik çalışmalar, eğitim ve seminer programları yardımıyla sektördeki insan gücünün verimliliğini ve etkinliğini arttırmaya çalışmak, bu alana insan kaynağı sağlamaya yardımcı olmak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2019 22:16
Böyle bir dernek olması bile şaşırtıcı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2019 11:55
Bannerlord’u TOGED geliştirseydi şimdiye beşincisi çıkmıştı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2019 00:36
Kim seçmiş bunları. Ben, o Bannerlord u bir ay içerisinde çıkartmazsanız, şirketinizi mühürlüyorum, diyerek, geliştirici kadar, oyuncuları da düşünen bir başkan istiyorum. Kaç yıl olmuş lan, siz ne ayaksınız, diye azarlayan bir başkan. Yeter ayıptır ya, görülmemiş şey bir de Türk olacaksınız, diyen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2019 15:25
anlaşıldı bannerlord 2023 de çıkacak.
hakande84
hakande84 14.03.2019 17:36
Operasyon Direktörü atanmasından bunu çıkarman enteresan olmuş. Ben de sıkıldım beklemekten; ama operasyon bölümünün işi farklı. Kurumsal şirketlerde lojistik ve destek hizmetlerini genellikle operasyonun altında toparlarlar. Ben de tam tersi, bu atamanın oyunu 2019'a çıkaracaklarını işaret ettiğini düşünüyorum. Sebebi de, iyi bir operasyon yönetimi yaparak, ürünün en kısa zamanda, tüm noktalara dağıtılması olduğunu düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ne önemli atama
İlginizi Çekebilir