Türkiye Paramanya Turu, final karşılaşması sonrasında sona erdi

Ersin Kılıç 6.02.2018 - 13:42
Paramanya’nın Türkiye Turu, İstanbul’da oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Türkiye Paramanya Turu’nun finali İstanbul’da gerçekleştirdi. Tura dahil olan 7 şehrin şampiyonlarını karşı karşıya getiren finalde Paramanya Türkiye Turu Şampiyonu İzmir’den Gökhan Yıldırım oldu.

Paramanya Turu şampiyonu belli oldu

Türkiye’nin en iyi Paramanya oyuncularının büyük şampiyonluk için zarları attığı turnuva, Netmarble Türkiye merkezinde gerçekleşti. Finalde İzmir Şampiyonu Gökhan Yıldırım ile Adana Şampiyonu Oğuz Mercan karşılaştı. Gökhan Yıldırım oynanan 2 mücadelede de galip gelerek şampiyonluğu elde etti. Toplam 7 bin 500 TL olan ödül havuzuna sahip olan turnuvada 7 finalist de derecelerine göre ödüllendirildi.

7 şehir, bin 200 başvuru

6 milyonun üstünde kullanıcıya sahip Paramanya oyununa olan ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, 2017 yılı içinde İzmir, Gaziantep, Ankara, Antalya, Kayseri, Bursa ve İstanbul olmak üzere 7 şehirde Türkiye Paramanya Turu düzenledi. Türkiye Paramanya Turu’na bin 200 başvuru oldu ve 350’ye yakın oyuncu katıldı.

Netmarble Türkiye’nin geçtiğimiz iki yılda espor alanına önemli yatırımlar yaptığını söyleyen Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz: “Paramanya hem Türkiye’de hem Ortadoğu bölgesinde keyifli güncellemeleriyle ve yerelleştirilmiş içeriğiyle en sevilen ve en çok oynanan mobil oyunlardan biri. 7 şehrimizi kapsayan Türkiye Paramanya Turu hem oyunculardan hem seyircilerden büyük ilgi gördü ve maçlarda çok keyifli, heyecanlı anlar yaşandı. Bu yıl da yeni oyuncuları turnuvalarda görmeyi bekliyoruz” dedi ve pek çok ilki gerçekleştirmek üzere yeni projeleri hayata geçirmek için hazırlandıklarını hatırlattı.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkiye Paramanya Turu şampiyonu belli oldu
İlginizi Çekebilir