Türkler Dünya İkincisi

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Türkler Dünya İkincisi
Geçtiğimiz ay Türkiye ayağını duyurduğumuz ve GameSultan sponsorluğunda gerçekleştirilen SilkRoad Online turnuvasının finalleri GNGWC 16 Kasım'da Güney Kore'de yapıldı. Japonya, Almanya, Brezilya, Mısır, Tayvan, ABD, Türkiye gibi birçok ülkeden katılımın olduğu turnuvada ülkemizi Mustafa RENKÇİ ve Burak AYÇELİK temsil etti.

Son derece başarılı bir performans sağlayan ekibimiz finalde Almanya ve Tayvan ile birincilik mücadelesi yaptı. Çok ufak bir puan farkı ile birincliği kaçıran ekibimiz Almanya'nın hemen ardından 2. oldu. Tayvan ise 3. sırayı aldı. Merlin'in Kazanı olarak gösterdikleri performans için Mustafa RENKÇİ ve Burak AYÇELİK'e, büyük destekleri için GameSultan ekibine teşekkür ederiz.
Türkler Dünya İkincisi
Türk ekibi ödülü kapıyor, 3000$! Joymax'in CEO su Jeon ile hatıra fotoğrafı çektirirken şu ifadeye bakın? "Sanki o Almanları bir daha yakalarsak doğduklarına pişman ederiz" gib değil mi?

Detaylı fotoğraflar için https://www.gamesultan.com/Common/NewsDetail.Aspx?NewsID=336 ve https://www.durnuva.com/gngwc-2008-kore/ adreslerine bakabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 05:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkler Dünya İkincisi
İlginizi Çekebilir