Turnuvayı kaybettikten sonra 7 dakika boyunca özür diledi

Furkan Güler 17.04.2018 - 16:54
Oyuncu, üzüntüsünden ne yapacağını şaşırdı.

Japonya'da sadece Japon oyuncular için düzenlenen Puyo Puyo isimli oyunun e - spor turnuvasına katılan YouTuber Mokou, turnuvada yenildikten sonra üzüntüsünden ne yapacağını şaşırdı. Turnuva için günler boyunca antrenman yapan Mokou, yenildiği için oldukça üzgün durumda. Maç bittikten hemen sonra 7 dakika boyunca özür dileyen Mokou, turnuva yöneticilerinden bir şans daha istiyor. Her ne kadar bu turnuva küçük çaplı olsa da, oyuncular para ödülünü kazanmak için turnuvaya giriyor.

Turnuvayı kaybeden oyuncu üzüntüden ne yapacağını şaşırdı

Ancak turnuva yöneticileri Mokou'ya herhangi bir şans vermediği için, oyuncu yenik durumda. Keza yöneticiler Mokou'ya bir şans daha verseydi, Mokou'nun rakibine haksızlık olacaktı. Diğer bir yandan Japonya'nın sayılı Puyo Puyo oyuncularından olan Makao, ilk maçlın ilk elinde elendiği için bazı fanlar kendisi ile dalga geçti.

Mokou'nun ana gelir kaynağı e - spor olmasa da, oyuncu şu anda emekli olmayı düşünüyor. Ancak Puyo Puyo'nun geliştiricileri, oyuncunun emekli olmasını istemiyor. Dünya genelinde olmasa da, Puyo Puyo'nun Asya bölgesinde milyonlarca oyuncusu bulunmakta.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 17:36
Müslüman namaz kılıyor diye obama bile dalga geçmişti,ya buna ne demeli,bu japonlar saygılı güzel insanlar ama çok abartıyorlar,insanın öğünde eğilmeyin oğlum küçük düşürmeyin kendinizi,ne güzel zeki ahlaklı adamlarsınız,yakışıyormu kula köpeklik yapmak
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 08:34
Bize göre yakışmıyor ama adamların kültürü öyle yapıcak bir şey yok :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 23:15
Abi şu kullandığınız görseldeki kedi de hasta bir kedi, gözleri o yüzden yaşlı. Lütfen artık paylaşmayın şu fotoğrafı, gözünüzü seveyim. Her gördüğümde içim dağlanıyor. Kediler insan değil arkadaşlar, ağlamazlar. Gözlerinin böyle yaşarmasının sebebi Epifora'dır. Konuyla alakasız ama biraz dikkat.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Turnuvayı kaybettikten sonra 7 dakika boyunca özür diledi
İlginizi Çekebilir