Tuvalet klozetine PC topladılar

Ersin Kılıç 2.08.2022 - 14:49
Zaman zaman farklı PC toplama videoları ile karşılaşıyoruz. Bu sefer ise tuvalet klozetine PC toplayarak olayı farklı bir boyuta taşımışlar.

hemen hemen her bilgisayar oyuncu muhakkak bilgisayar toplama işine girişmiş ya da bununla ilgili videoları görmüştür. Bu olayı çok amatör olarak yapanlar olduğu gibi işi profesyonelliğe döken ve farklı tasarımlarla karşımıza çıkan isimler de oluyor. Genelde oyun temasına uygun olan PC toplama videoları ile karşılaşabiliyoruz. Basically Homeless isimli Youtube kanalı ise işi oldukça farklı bir boyuta taşımış.

Çalışan tuvalet klozetine bilgisayar topladılar

Basically Homeless isimli kanal Microcenter firması ile bir işbirliğine giderek bildiğiniz tuvaletlerde kullanılan, sıradan bir klozet içerisine bilgisayar toplamayı başarmış. Bu toplama aşamasını tüm detayları ile paylaşan kanal aynı zamanda üzerine oturduğu klozet ile oyun oynamayı da ihmal etmemiş. 

Video detaylarına baktığımızda bileşenlerin nasıl yerleştirildiği gibi tüm adımlara yer verildiğini görüyoruz. Üstelik klozete su doluyor ve normal bir tuvalette olduğu gibi sifon çekme işlevi de sorunsuz çalışıyor. Bu su dolan kısmı nasıl ayırdığınız da videoda net bir şekilde görebiliyoruz. Bu ilginç bilgisayar toplama videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 13:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 17:55
Artık onunla da Boogerman oyununu oynarlar. Boş işler müdürleri ve icraatleri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 08:56
İşin bkunu çıkarmak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 15:56
İşte ben buna su soğutmalı derim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tuvalet klozetine PC topladılar
İlginizi Çekebilir