TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri

Tunay Şahin 29.11.2023 - 17:30
TV dünyasının en nefret edilen karakterleri Ranker'in anketiyle belirlendi; Game of Thrones ve diğer popüler dizilerden unutulmaz isimler öne çıkıyor.

Ranker tarafından yapılan bir ankette, TV dünyasının en nefret edilen karakterleri seçildi. Bu liste, popüler TV dizilerinden birbirinden farklı ve tartışmalı karakterleri içeriyor.

TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri

Liste, "Game of Thrones" dizisinin unutulmaz kötü karakterleri Joffrey Baratheon, Ramsey Bolton, Cersei Lannister ve Petyr Baelish ile başlıyor. Bu karakterler, dizinin hafızalardan silinmeyen ve nefret uyandıran sahneleriyle tanınıyor.

TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri - 1
TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri - Ramsey Bolton / Game Of Thrones

"The Walking Dead" dizisinden The Governor ve Lori Grimes da listeye girmeyi başaran isimler arasında. Her iki karakter de dizi boyunca seyircilerin tepkisini çeken eylemleriyle dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir: Yeni Game of Thrones Dizisinin Çekimleri Başladı

Müzikal drama "Glee"den Rachel Berry ve Will Schuester, tartışmalı karakterleriyle bu listeye adlarını yazdırdılar. Ayrıca "Fullmetal Alchemist: Brotherhood" anime serisinden Shou Tucker'ın da bu listede yer alması, karakterin etkileyici kötülüğünü gösteriyor.

TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri - 2
TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri - Rachel Berry / Glee

"Breaking Bad"den Todd Alquist ve Skyler White, dizideki rolleriyle seyircilerin gözünden kaçmadı. "Caillou" çizgi filminin baş karakteri Caillou bile, bazı izleyiciler tarafından rahatsız edici bulunarak listeye dahil oldu.

"The Sopranos" dizisinden Livia Soprano ve Janice Soprano, aile dramasının en karmaşık karakterleri arasında yer alıyor. "Pretty Little Liars" dizisinden Ezra Fitz ve Paige McCullers, genç izleyiciler arasında tartışmalara neden olan karakterler.

Dizinin diğer nefret edilen karakterleri arasında "The Vampire Diaries"den John Gilbert, "Gossip Girl"den Ivy Dickens ve "Game of Thrones"tan Roose Bolton bulunuyor.

Bu liste, televizyon tarihinin en ikonik ve tartışmalı karakterlerini barındırıyor. Her biri, hikayelerinde önemli bir rol oynamış ve izleyicilerin duygusal tepkilerini tetiklemiş karakterler olarak dikkat çekiyor.

KarakterDizi
Joffrey BaratheonGame of Thrones
Ramsey BoltonGame of Thrones
Cersei LannisterGame of Thrones
The GovernorThe Walking Dead
Rachel BerryGlee
Shou TuckerFullmetal Alchemist: Brotherhood
Todd AlquistBreaking Bad
CaillouCaillou
Livia SopranoThe Sopranos
Will SchuesterGlee
Ezra FitzPretty Little Liars
Ed Peletier
Petyr BaelishGame of Thrones
Paige McCullersPretty Little Liars
Roose BoltonGame of Thrones
John GilbertThe Vampire Diaries
Ivy DickensGossip Girl
Lori GrimesThe Walking Dead
Janice SopranoThe Sopranos
Skyler WhiteBreaking Bad
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2024 12:41
Succession Marcia der susarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 19:51
Livia Soprano ve Janice Soprano mu ? Skylar mı ? Bunları Bolton ile aynı yerde zikretmek bile saçma :) Littlefinger olmasaydı Stak boğulacaktı lan :) Lost İn Space ilk sezonda bir kadın var inanılmaz itici. Sopranosda İran Şahı var o da çok iticiydi :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 17:05
Birde en sevilen kötü karakterler yapılsa.
Joker gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 21:52
Maşallah! GOT olmasaymış nefret kavramı da es geçilebilirmiş. Tabi nüfus artışı ile ulaşılan kitleler arttıkça bir de tv gözlerine sokuldukça böyle yapımlar almış yürümüş. Halbuki bir J.R. Ewing veya bir Victor Newman niye olmasın şu listede. Listenin orjinali de burada derken karakter sınırı bitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 19:44
Skyler ve Lori'de ki Eyşan vibenı bir tek ben mi alıyordum acaba:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
TV Dünyasının En Nefret Edilen Karakterleri
İlginizi Çekebilir