Twin Mirror çıkış tarihi yeni videosuyla açıklandı

Ersin Kılıç 16.09.2020 - 11:54
Oynanış tarzı ve dedektiflik dinamikleri ile dikkat çeken Twin Mirror için yeni bir video yayınlandığı gibi çıkış tarihi de açıklandı.

İlk olarak E3 2018 fuarında duyurulan ve uzun süredir geliştirme aşamasında olan Twin Mirror için çıkış tarihi sonunda paylaşıldı. 1 Aralık 2020'de çıkacağı açıklanan oyun ayrıca için yeni bir oynanış videosu da yayınlandı.

Twin Mirror, 1 Aralık 2020'de çıkacak

Oyunun genel yapısına baktığımızda dedektiflik unsurunun oldukça ön planda olacağını görüyoruz. Karakterimiz yaşanan olayları kendi görüşü çerçevesinde ele alacak. Oyunda 33 yaşında bir gazeteci olan Sam'in hikayesine tanıklık edeceğiz. Arkadaşını defnetmek üzere doğduğu kasabaya geri dönen Sam, burada oldukça ilginç olaylara tanıklık edecek. Zaten oyunun gizemli yapısı ve psikolojik tarafı ile ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Daha önce Life is Strange ile karşımıza çıkan Dontnod Entertainment tarafından PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.PC sürümünün 1 yıl için Epic Games Store'a özel olacağını da hatırlatalım.

Oyunun hikayesi hakkında

Sam Higgs'in Basswood, West Virginia ile işi bitmişti, ancak öyle görünüyor ki bu kasabanın onunla işi bitmedi. Eski araştırmacı gazeteci en yakın arkadaşını son kez uğurlamak için memleketine döndüğünde sorunlu geçmişi hakkında yazılacak yeni hikâyeler olduğu kısa sürede açığa çıkıyor.

Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Sam, kendini sevdiklerini birbirine bağlamak ve eşsiz entelektüel yeteneklerini kullanarak kasabanın karanlık sırlarını gün yüzüne çıkarmak arasında buluyor. Ancak kendine bile güvenemiyorken kime güveneceğini nasıl bilebilirsin?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twin Mirror çıkış tarihi yeni videosuyla açıklandı
İlginizi Çekebilir