Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu

Özgür Deveci 22.02.2021 - 23:33
Deadpool ve Zombieland yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick’in yapımcı olarak rol alacağı Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu.

Variety tarafından yapılan habere göre, Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu. İlk olarak 1995 yılında piyasaya çıkan araç dövüşü oyunu Twisted Metal'den uyarlanan dizi, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions tarafından geliştiriliyor. Sony'nin oyunlarına dayalı dizi geliştirmekle ilgilendiği, ilk olarak 2019'da ortaya çıkmıştı. Aksiyon komedi türünde yayınlanacak dizi, Deadpool ve Zombieland filmlerinin arkasındaki senaristler Rhett Reese ve Paul Wernick'in orijinal yapımına dayanıyor.

PlayStation Productions Başkanı Asad Qizilbash, yeni diziyle ilgili "Twisted Metal, PlayStation'ın en sevilen serilerinden biri. Hayranlar için bu ikonik oyunu hayata geçirmek için çalışan harika bir ekibimiz olduğu için çok heyecanlıyız." ifadelerinde bulundu. Bu dizi, son zamanlarda Sony Pictures TV ve PlayStation Productions'ın ikinci yüksek bütçeli projesi oldu. Daha önce HBO'da yayınlanması için başrollerinde Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ın yer alacağı The Last of Us uyarlama dizisi duyurulmuştu.

Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu

Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu

Son olarak Cobra Kai'nin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenen Michael Jonathan Smith, diziyi yazacak ve yapımcılığı üstlenecek. Rhett Reese ve Paul Wernick'in yönetici yapımcı olarak yer alacağı dizide PlayStation Productions'dan Qizilbash ve Carter Swan baş yapımcı olarak rol alacak. Ayrıca animasyon dizisi BoJack Horseman'dan tanıdığımız Will Arnett'in, Sweet Tooth'u seslendireceği konusunda bazı söylentiler ortaya atılmıştı. Ancak, Variety bu haberin doğru olmadığını açıkladı.

Sony Pictures Television'ın komedi bölümünden sorumlu başkan yardımcısı Glenn Adilman, "Twisted Metal'i tüm çılgınlığıyla seviyoruz. Michael Jonathan Smith, aksiyon dolu ve komik bir uyarlamayla çizginin dışına çıktı. Rhett, Paul, Will ve PlayStation Productions'daki arkadaşlarımızın desteğine çok minnettarız." dedi. SingleTrac tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan araç savaş oyunu, 5 Kasım 1995'te Kuzey Amerika'da, 13 Ocak 1996'da Avrupa'da ve 15 Kasım 1996'da Japonya'da piyasaya çıktı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twisted Metal dizisi resmi olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir