Twisted Metal'in arabaları savaş jetleri gibi

Murat Sağlam 19.05.2011 - 10:52
Biz David Jaffe'nin yalancısıyız
Eat Sleep Play başkanı David Jaffe, ne zaman Twisted Metal oyunu yapmaya başlasalar gerçek arabalar yapmak istediklerini ama sonucun hep felaketle sonuçlandığını çünkü araçların savaş uçaklarına daha çok benzediğini söyleyerek bu tatlı beladan nasıl kurtulacaklarını bilemediklerini belirtti.

Twisted Metal'in arabaları savaş jetleri gibi
Jaffe; "Ne zaman bir Twisted Metal oyunu yapmaya başlasak, Scott ve ben 'Hadi abi bu kez doğru düzgün arabalar yapalım' sözüyle işe girişiyoruz ama sonuca baktığımızda hep jetlere benzeyen arabalarla karşılaşınca çok moralimiz bozuluyor" diyerek içini Amerika PS Blog'a dökmüş.

"Hep önce arabaya benziyorlar fakat hemen ardından birkaç ekleme yaptığımızda jetlere dönüşüyorlar. Aslında bu çok normal çünkü oyun içerisinde bir yarış içerisinde değilsiniz ve saldırı yaparken ya da defans yaparken sürekli olarak bir yerlerden uçmanız, atlamanız, yere çakılmanız gibi aksiyonlara ihtiyacınız oluyor."

"Özellikle defans yaparken önemli olanın bir an önce o bölgeden kaçmak olduğunu anladığınızda ilk binaya uçarak girmek isteyeceksiniz. Eh, durum böyle olunca araçların da jetlere benzemesi sanırım biraz normal bir durum oluyor." diyerek sözlerini noktalamış. Ayrıca oyunun bir yarış oyunu değil bir aksiyon oyunu olduğunu bu yüzden de oyuncuların gerçekçi sürüş dinamikleri beklememesi gerektiğini de belirtmiş.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twisted Metal'in arabaları savaş jetleri gibi
İlginizi Çekebilir