Twitch telif hakkı yasakları gündemde

Can Furkan Gözütok 7.08.2014 - 11:25
Oyuncuları neler bekliyor?
Görünüşe göre Google'ın Twitch'i satın almasının dedikodusunun ardından, tarih tekerrür edecek ve Youtube'un başına gelenler, Twitch'in de başına gelecek.

Twitch'in bugün itibariyle yayımladığı politika değişiklikleri, tüketicileri ve Twitch üzerinden yayın yapanları oldukça ilgilendiren türden. Bugünden itibaren Twitch'e, ses tanıma sistemi gelecek. Bu sistem ile artık canlı yayınınızda yayın hakkı ihlal edilmiş bir müzik kullanırsanız, canlı yayınınız 30 dakika boyunca sessizliğe gömülecek ve 30 dakikanın ardından sesinizi izleyenlere ulaştırılacak. Sadece oyun müzikleri değil, sizin konuşmalarınızın sesi de kısılacak.

Twitch'in ikinci politika değişikliği ise artık tüketicilerin yani canlı yayın sunucularının çektikleri videolar, Twitch tarafından süresiz olarak depolanmayacaklar. Artık çekilen her videonun sadece 14 gün boyunca Twitch çatısı altında saklanacağını belirten Twitch, Turbo üyelerin ve Twich ile partnerliği olan tüketicilerin videolarının ise 60 gün boyunca saklanabileceklerini açıkladı.

Twitch telif hakkı yasakları gündemde
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twitch telif hakkı yasakları gündemde
İlginizi Çekebilir