Twitch'te Death Stranding için canlı yayın düzenleniyor

Ahmet Özçilingir 29.05.2019 - 09:56
Twitch'te geri sayım başladı

Hideo Kojima'nın merakla beklenen son oyunu Death Stranding için geçtiğimiz gün bir geri sayım başlatılmıştı. Bugün eken saatlerde ise Hideo Kojima resmi twitter hesabından Playstation Twitch hesabının linkini paylaştı. Death Sranding geri sayımı da böylece Twitch'te başlamış oldu. Gözler bugün başlayacak olan yeni videoya çevrilmiş durumda. Buradan Death Stranding canlı yayınını takip edebilirsiniz. Şu anda yaklaşık 9500 kişi canlı yayında tekrar eden bir videoyu izliyor. Bu videonun sonunda bizi neyin beklediği bilemiyoruz.

Twitch'te Death Stranding için canlı yayın düzenleniyor

Death Stranding'in gizemi bugün çözülecek mi? Gözler Death Stranding için düzenlenen canlı yayın etkinliğine çevrilmiş durumda. bugün yeni bir videonun yayınlanması bekleniyor. Düşük bir ihtimalle oyunun çıkış tarihi paylaşılabilir. Bakalım Hideo Kojima oyuncuların kafasını daha karıştıracak yeni bir video mu yayınlayacak, yoksa gizemli oyundan artık oynanış görüntüleri görebilecek miyiz.

Death Stranding'in çıkış tarihi hala gizemini koruyor. Hideo Kojima merakla beklenen oyun için Tokyo Olimpiyatlarından önce çıkacak yorumunu yapmıştı. Tokyo Olimpiyatları 2020 yazında düzenlenecek.   

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twitch'te Death Stranding için canlı yayın düzenleniyor
İlginizi Çekebilir