Twitter'a eklenen yeni özellik sayesinde dizi oluşturmanız sağlanıyor

Ersin Kılıç 13.12.2017 - 10:04
En önemli sosyal medya mecralarından biri olan Twitter gelişmeye devam ediyor

Twitter için geçtiğimiz saatlerde yeni bir özellik daha geldi. Bildiğiniz karakter sınırı geçtiğimiz dönemlerde arttırılarak 180 karaktere çıkarılan Twitter'da en popüler içerikler arasında hikaye tarzı anlatımlar ya da uzun konular da geliyor. İşte bu uzun konular için Twitter'da Tweet Dizileri adında bir özellik eklendi. Önümüzdeki günlerde çıkacak olan bu özellik ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde;

Twitter'a yeni bir özellik daha geliyor

"Her gün yüzlerce, binlerce “dizi” tweetleniyor! Bu şekilde tweet atmak oldukça verimli ve popüler olmasına rağmen, bazıları için üretmesi  ve okuması ve bir tweet dizisindeki bütün tweetleri takip etmek oldukça karmaşık. İşte tam da bu yüzden tweet dizileri atmayı, dizileri bulmayı, böylece kendinizi ifade etmeyi ve güncel kalmayı kolaylaştırdığımızı paylaşmaktan dolayı son derece heyecanlıyız!

Bir dizi oluşturmanızı “Tweetle” kısmına “artı” tuşu ekleyerek kolaylaştırdık, böylelikle düşüncelerinizi bağlayabilir ve tweet dizilerinizi aynı anda yayınlayabilirsiniz. Yayınlanmış tweetinize istediğiniz zaman “yeni bir tweet ekleyin” butonu ile yeni eklemeler yapabilirsiniz. Buna ek olarak tweet dizinizi fark ettirmeniz de kolaylaştı -“Diziyi göster” etiketi de ekledik. Bu güncellemeyi gelecek haftalarda iOS, Android ve Twitter.com’da sizlere sunacağız."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twitter'a önemli bir özellik daha geliyor
İlginizi Çekebilir