Twitter'dan Usain Bolt emojisi

Ersin Kılıç 3.08.2017 - 11:25
Hemen hemen tüm yayınlarda olduğu gibi Twitter'da Atletizm Şampiyonası'na hazırlanıyor
Sosyal medya mecralarının büyükleri konumunda yer alan şirketler genelde yapılan büyük organizasyonları da kaçırmıyorlar. Bu organizasyonlara özel içerikler ya da uygulamalar ile sık sık karşılaşabiliyoruz. işte sosyal medyanın en güçlü firmalarından biri olan Twitter, bu sefer de 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası için düğmeye basmış ve şampiyonaya özel emojiler oluşturmuş. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Nefesler tutuldu ve 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası’nın başlamasına çok az kaldı. Dünya çapında çok sayıda efsane atletin yarışacağı Şampiyona’ya sayılı günler kala ise Twitter’da kullanıcıları sevindirecek yepyeni emojiler kullanıma sunuluyor. Efsane atlet Usain Bolt, kariyerinin son koşusunu Londra’da düzenlenecek 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda gerçekleştirmeye hazırlanırken, Bolt’un yarış sonrası zaferini kutlamak için verdiği ikonik pozu emoji olarak Twitter’da kullanılabilecek.

Bunun yanı sıra, bir diğer efsane atlet Mo Farah’nın ünlü Mobot kutlaması da hastaglerle birlikte emoji olarak Twitter kullanıcılarına sunuluyor. Şampiyona sırasında kullanılması beklenen #London2017 hashtagi ise olimpiyat sahası emojisiyle birlikte Twitter kullanıcıların diline daha fazla tercüman olacak.

Twitter'dan Usain Bolt emojisi
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twitter'dan Usain Bolt emojisi
İlginizi Çekebilir