Two Point Hospital'e ait yeni Sandbox modu yakında sunulacak

Mehmet Atilla Turan 26.10.2018 - 22:13
Cadılar Bayramı'na özel güncelleme ise yolda.

Birkaç ay önce piyasaya sürülen ve Theme Park'ın devam oyunu olarak sayılan Two Point Hospital, şu an oyun piyasasında bulunan en iyi hastane simülatörlerinden biri. Sega ile beraber çıkarılan Two Point Hospital'ın yapım ekibinde bulunan önemli kişiler de bulunuyor. Çıkışından beri eksik olan "Sandbox" modu ise sonunda yerini alacak.

Sandbox'u denemeniz için en azından deneyiminizin olması gerekiyor.

Simülasyon oyunlarında beklenen durumlardan biri, oyuna atılır atılmaz açılan Sandbox modudur. Bu modda oyuncuya hiçbir şekilde sınır verilmez. Paraları ve hayal güçleri sınırsız olduğu için oynaması da bir hayli zevklidir. Fakat yapımcılar, en azından oyuncuların belirli bir dereceye gelmelerini ve ondan sonra Sandbox'u denemelerini arzuluyor. Üçüncü bölüme geldikten sonra açılan oyun modu, bahsettiğimiz gibi oyunculara limit tanımıyor ve istedikleri şekilde hastane kurabiliyor ve hastaları tedavi ediyor- veya etmiyor, bu tamamen onlara kalmış.

Gelecek hafta ise, her yapımcıdan beklendiği gibi bir Cadılar Bayramı güncellemesi bekleniyor. Güncellemede oyunculara tedavi edilmesi için yeni bir hastalık ve "korkunç" bir müzik listesi eklenecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2018 16:30
Gereksiz pahalı bir oyun maalesef
Kalan Karakter: 300 Gönder
Two Point Hospital'ın beklenen Sandbox modu yakında eklenecek
İlginizi Çekebilir