Ubisoft 3 oyunu tekrar ücretsiz yaptı

Berat Darıcı 2.05.2020 - 18:04
Ubisoft, Assassin’s Creed 2, Rayman Legends ve Child of Light olmak üzere toplam 3 oyunu tekrardan Uplay üzerinden ücretsiz olarak dağıtıyor.

Ubisoft, daha önce ücretsiz yaptığı Assassin’s Creed 2, Rayman Legends ve Child of Light oyunlarını tekrardan ücretsiz yaptı. Uplay üzerinden oyunları hesabınıza ekleyebilir ve kalıcı olarak sizin olmasını sağlayabilirsiniz.

Assassin’s Creed sersinin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan Assassin’s Creed 2, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından yayımlanan aksiyon macera oyunu. Oyunda bolca gizlilik ögesi bulunmakta. Tek kişilik hikaye odaklı olan oyun PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapmıştı.

İtalya’da Rönesans döneminde geçen Assassin’s Creed 2 diğer oyunlar gibi 5 Mayıs Salı günü 21:00'e kadar ücretsiz olarak elde edilebiliyor. Buraya tıklayarak oyunu alabilirsiniz. Oyunun hem menüsü hem de diyalogları için %100 Türkçe yaması da bulunmakta. Oyun için 8 GB depolama alanına ihtiyaç duyuluyor.

Assassin’s Creed serisinin son oyunu geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Canlı yayında Adobe Photoshop CC ile kapak fotoğrafı çizilen oyunun adı Assassin's Creed Valhalla. Oyunun ilk tanıtım videosu da hemen ertesi gün yayınlandı. Assassin's Creed Valhalla, adından da anlayabileceğiniz üzere vikinglileri konu alıyor. Oyunda çift silah kullanımı mümkün olacak. Gizli bıçak ise geri dönecekmiş gibi duruyor.

Ubisoft 3 oyunu tekrar ücretsiz yaptı

Child of Light, Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir 2D macera, RPG, bulmaca oyunudur. Oyun, Lemurya'nın fantezi dünyasında seyahat ederken genç bir kız olan Aurora'yı ele alıyor. Child of Light, 30 Nisan 2014 tarihinde PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Wii U ve PC için piyasaya sürüldü. Child of Light'ı buraya tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ubisoft tarafından ücretsiz dağıtılan son oyunumuz Rayman Legends

Ubisoft'un kaçıranlar için tekrardan ücretsiz olarak dağıttığı son oyun Rayman Legends, Ubisoft Montpellier tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan platform video oyunu. Oyun hem tek kişilik modu hem de çok kişilik modu desteklemekte. 2011 yılında çıkışını yapmış Rayman Origins'in devam oyunudur. 125'ten fazla seviye sunan oyun çıkış yaptığı dönemde oldukça övgüyü üzerine toplamıştı. Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken oyun kafa dağıtmak için tercih edilebilir. Oyunu buraya tıklayarak edinebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2020 14:25
PS4 için yok mu ücretsiz almanın bı yolu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft 3 oyunu tekrar ücretsiz yaptı
İlginizi Çekebilir