Ubisoft, Amerikalıları kızdıran mail için özür diledi!

Ahmet Özçilingir 4.02.2019 - 11:27
Politik gönderme geri adım attırdı

"Hükümet kapatılması nasıl oluyor görmek istiyorsanız Özel Beta'ya gelin." Bu ifadeler gerçekten hükümet kapatılması durumuyla karşı karşıya kalmış olan Amerikan halkının tepkisine yol açtı. Ubisoft'un Tom Clancy's The Division 2'nin tanıtımı için attığı mail, Amerikan halkını gücendirdi. Atılan maillerin tepki çekmesinin ardından Ubisoft, gönderilen mail için özür diledi.

Tom Clancy's The Division 2 çıkış tarihi

Ubisoft, Amerikalıları kızdıran mail için özür diledi!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, hükumeti kapattıklarını duyurmuş. hükumetin kapatılması ile birlikte maaş alamayan kamu çalışanları, büyük sıkıntı yaşamıştı. Kamu tarafında işlerin aksaması Amerikan vatandaşlarını zora sokmuştu. Amerikalılar zor günler yaşarken, Ubisoft'un  Tom Clancy's The Division 2 için attığı tanıtım maili, tepki çekti. Gerçek hükumet kapanması nasıl olur görmek için özel demoya gelin şeklindeki tanıtım maili tepki çekince, Ubisoft atılan mailin hemen ardından bir de özür maili gönderdi. “Tom Clancy'S The Division 2'yi tanıtan bir pazarlama e-postası bugün hatalı olarak gönderildi” dedi.  "e-postanın rahatsız edici konu satırı için özür dileriz. ABD hükümetinin kapatılmasının binlerce insan üzerindeki gerçek etkisini görüyoruz amacımız yanan ateşi körüklemek değildi."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 12:49
Hükümet kapatmak nedir yav anlamıyorum? İş yapmazsa dükkanı kapatırsın onun gibi bişe mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2019 19:44
çok merak ediyorum ubisoft sadece bir oyun yapımcısı değilde bir siyasi parti olsaydı alel acele çıkardığı oyunlar gibi
yeni yasalar çıkarsaydı(lootbox caizdir).hani bunlar en azından oyun yaparken küfür hakaret hisse düşüşleri ile bir şekilde paçayı
kurtarırdı.bu sefer vatana ihanetten yargılanırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2019 13:23
Seri r yap kardeşim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Amerikalıları kızdıran mail için özür diledi!
İlginizi Çekebilir