Ubisoft Assassin's Creed için işe alımlara başladı

Murat Halilbeyoğlu 25.03.2011 - 10:56
İlk önce yazarlar
Ubisoft yeni işe alımlara başladı üstelik konu Asssassin's Creed. UbiWorkshop internet sitesinde yayımlanan iş ilanında Ubsoft Montreal'in Assassin's Creed Encyclopaedia'sını oluşturmak adına yazar aradığı belirtiliyor.

Her ne kadar belirtilen işin süresi veya ücreti açıklanmamış olsa da Ubisoft bunun geçerli bir iş teklifi olduğunu belirtiyor.

Ubisoft Assassin's Creed için işe alımlara başladı
İşe başvuru için gerekli olan şeyler ise; CV'nin yanında dört faklı başlıktan iki tanesi hakkında Times New Roman fontlu, 10 puntolu, satır aralında boşluk bırakmadan yazılmış yazı, Assassin's Creed'in sadece oyunları değil tüm evreni (kitaplar, çizgi romanlar, vs.) hakkında detaylı bilgi, tarihi olaylar hakkında genel bilgi ve elbette ileri seviye İngilizce yazma yeteneği. Üstelik Ubisfot mantıklı davranıp acemi yazarları da değerlendirmek için 5 yıllık deneyim gibi koşulları da es geçmiş.

Her ne kadar Montreal'da yaşayan kişilerin başvurularda daha avantajlı olduğu belirtilse de ilanın içerisinde uzaktan çalışacak kişileri de almayı düşündüklerini belirtiyor ancak Kanada dışındaki kişilerin buna dahil olup olmadığı belli değil.

Eğer bir şansımı deneyeyim diyorsanız ilana buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Assassin's Creed için işe alımlara başladı
İlginizi Çekebilir