Ubisoft, Assassin's Creed kutlaması için Türk sanatçı ile işbirliği yaptı

Ersin Kılıç 2.08.2023 - 13:25
Ubisoft, Assassin's Creed serisinden esinlenerek eşsiz bir sanat eseri yaratan ünlü Türk sanatçı Murat Palta ile sanatsal bir iş birliği yaptığını duyurdu.

Ubisoft bugün, Assassin's Creed serisinden esinlenerek "The Assassin's Legacy" adlı eşsiz bir sanat eseri yaratan ünlü Türk sanatçı Murat Palta ile sanatsal bir iş birliği yaptığını duyurdu.

Ubisoft, Assassin's Creed kutlaması için Türk sanatçı ile işbirliği yaptı 

Ubisoft, Assassin's Creed kutlaması için Türk sanatçı ile işbirliği yaptı

Murat Palta, kendine özgü karmaşık minyatür tarzıyla serinin ikonik suikastçılarını, mekânlarını ve önemli eşyalarını tasvir etti. Altaïr Ibn-La'Ahad, Ezio Auditore da Firenze, Edward Kenway, Arno Dorian, Siwa’lı Bayek, Kassandra, Eivor Varinsdottir ve Assassin's Creed Mirage'dan merakla beklenen Basim Ibn Ishaq ve ayrıca antik İran, Mısır, İtalya ve arka plan olarak kullanılmış diğer bölgelerin yanı sıra Assassin's Creed Black Flag'ten bir korsan gemisi ve Animus koltuğu gibi seriden tanıdık nesneler, bu minyatürde gözümüze çarpıyor.

Çalışmasını İstanbul'daki stüdyosunda dört aylık bir sürede dijital ortamda büyük bir titizlikle tamamlayan Murat Palta, serinin uzun süredir hayranı ve kendisi bu projede çalışma fırsatından şöyle bahsetti:

“Assassin's Creed her zaman hayranı olduğum bir seri ve birçok oyununu da oynadım. Geçmişte bu harika karakterleri ve hikâyelerini sanatım aracılığıyla nasıl yeniden yaratabilirim diye çokça kez düşündüm. Bu projeyi üstlenme fırsatına sahip olduğum için çok mutluyum ve ortaya koyduğum şeyin hem hayranlar hem de Assassin's Creed stüdyolarındaki yetenekli insanlar tarafından beğenileceğini içtenlikle umuyorum.”

Ubisoft MENA Pazarlama Müdürü Febronia Ibrahim bu çalışma hakkında şu yorumları yaptı: "Murat ile çalışmak çok keyifliydi ve onun sevgisini katarak ürettiği bu muhteşem sanat eseri bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Hem sanatçının hem de serinin hayranlarının, bu esere karşı bizimle aynı duyguları paylaşacağından eminiz.”

 “The Assassin’s Legacy” adlı eseri tam çözünürlükte buradan görüntüleyebilirsiniz: ubi.li/cxkq9

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 19:30
O kadar işbirliği yapacak oyun şirketi varken ubisoft ile mi yapmış?
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2023 11:12
Önce kıskanıyordum, şimdi de odaklanma sorunum mu var? Yanılıyorsun, yorumum, ultra çoklu düşünebilme yeteneğimin sonucunda ortaya çıktı. Seviyeme ulaşabildiğinde, ki bu mümkün olmayabilir, anlama ihtimalin var.
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2023 13:26
Adam GOW ya da başka bir oyunla ilgili tablo yapsa o firmadan kabul gelirdi. Ubisoft’a önyargınız olabilir. Mesele bu değil. Mesele bir Türk başarı gösterdiğinde başka gereksiz kısımlara odaklanıp (ressamın yaptığı bütünsel assassin tablosu gibi) asıl kısmı görmeyen çoklu düşünmeyişiniz.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 12:45
Sen Türk değil misin? Turist misin? Hello Emanuel. Ben sanata ve sanatçıya saygılıyım ama maalesef senin işverenin ubisofta karşı aynı hislere sahip değilim.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 12:04
Türklerin klasik özelliği, tebrik etmek yerine kıskanmak… Her yerde bir negatiflik aramak…
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 12:28
Sony kalitesinde Türkçe dublaj istiyoruz
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2023 07:54
17.35 arkadaşım kafan mı güzel senin? Adamlar Playstation Türkiye ofisini kapattı geçen aylarda, gelmişsin Playststion Türkiye den çekilmiyor diyorsun. Ülkenden haberin yok senin. Anca elinde telefonla millete laf atmaya çalış.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 19:29
PlayStation Türkiye diye bir ekip kalmadı ama sen bilirsin.
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 17:35
Firma 50 kere "Sadece Televizyon ve Ses Sistemleri" kısmından çekiliyoruz diye demeç vermesine rağmen hala daha çıkıp Playstation Türkiye'den çekiliyor diyorsunuz ya, pes doğrusu!
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 16:01
Madem öyle sen yap niye bu negatiflikten kurtulamıyorsun? Bundan sonra dublaj sanatıyla ilgileniyorsun. Ben dosyaları açar sana gönderirim yalovanın kuzeyinde bana forgekıran derler. Ekibini topla. Stüdyonuzun ismi de Pozitif Dublaj
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 13:36
Çok beklersin artık dublajı PlayStation da Türkiye'den çekildiği için artık altyazı bulduğuna otur da şükret.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 20:10
Türkçe seslendirme istiyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Assassin's Creed kutlaması için Türk sanatçı ile işbirliği yaptı
İlginizi Çekebilir